Het laatste showbizz nieuws

Rachel Hazes, Shownieuws

Rachel Hazes krijgt geen felicitaties van André en Roxeanne


Roxeanne-Rachel

In de schaduw van de showbizz vond gisteren een verjaardag plaats die meer weg had van een treurig toneelstuk dan van een feestelijke gebeurtenis. Rachel Hazes was het middelpunt van deze sombere viering en heeft haar 54e levensjaar bereikt een mijlpaal die in schril contrast staat met de afwezigheid van warmte en felicitaties van haar naasten.

In het zonnige Torremolinos waar haar brasserie Casa Hazes de lokale sfeer met Hollandse gezelligheid verenigt was er een schuchtere poging tot feestvreugde. “Gefeliciteerd Rachel!” zo klonk het op de Facebookpagina van de brasserie, een oase van goede wensen in een woestijn van persoonlijke afstandelijkheid. Hoewel het bericht een stroom van gelukwensen ontving waren deze afkomstig van vreemden mensen die haar enkel kennen van haar publieke persona niet van haar intieme kring.

Te midden van deze digitale felicitaties, was er slechts één familielid die zijn stem liet horen: haar vader Jan. Met een tedere “Van harte gefeliciteerd lieve Ras” biedt hij een zeldzaam moment van familiale warmte.

De stilte van haar kinderen, André en Roxeanne en de afwezigheid van haar zus Els’ felicitaties, zijn pijnlijke herinneringen aan de breuken binnen de familie Hazes. Het feit dat Rachel’s relatie met haar kinderen al enige tijd bekoeld is, is geen geheim.

Ironisch genoeg was Els ooit één van Rachel’s weinige verdedigers in het publieke domein een baken van steun in betere tijden. Haar woorden op Instagram een ode aan Rachel’s moederschap en de jaren van onvoorwaardelijke zorg voor haar kinderen na het overlijden van André Hazes Sr., resoneren nu met een wrange nasmaak.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nou zeg..dat is raar! Alleen van haar vader, terwijl het volgens haarzelf toch zo’n pater familias is. Zelfs niet gefeliciteerd door Klaas Otto?

Logisch toch! Zo’n harteloos monster kan je toch ook geen moeder meer noemen!🤮
Gewetenloze golldigger zou haar kids nog verkopen voor een paar euro’s.

’t Is toch logisch dat je je Moeder niet via Facebook feliciteert. Die bel je toch gewoon!

Ik geloof niet dat de kinderen Rochel gebeld hebben om haar te feliciteren.

Daar heb je het zelf naar gemaakt Rachel eigen schuld🤬