Het laatste showbizz nieuws

Matthijs van Nieuwkerk, Shownieuws

Yvonne Coldeweijer deelt filmpje van Matthijs van Nieuwkerk waar Eus het over had


matthijs

Özcan Akyol in de wandelgangen ook wel ‘Eus’ genoemd wierp zich op als de brenger van nieuw bewijs over Matthijs van Nieuwkerk zijn wangedrag. Eus beweerde stellig dat er een schandalig filmpje van Matthijs in omloop was. Een filmpje zo gruwelijk dat het de vriendschappelijke banden tussen de twee voorgoed zou verscheuren.

“Er circuleert een filmpje waarop Matthijs zich van zijn meest monsterlijke kant laat zien,” aldus Eus. Maar wat bleek het filmpje was nergens te zien en al snel dacht iedereen inclusief Johan Derksen dat Eus loog. Maar vandaag deelt Yvonne Coldeweijer opeens een filmpje van Matthijs wat Eus gezien zou hebben. Laat ons maar meteen onthullen dat het werkelijke schouwspel verre van dit nachtmerrieachtige scenario is wat Eus beweerde. Het bewuste ‘monsterlijke’ filmpje bleek niets meer dan een slap aftreksel van de sensatie die beloofd werd. In werkelijkheid gaat het om een fragment waarin Matthijs, hooguit geïrriteerd vraagt om een cartoon. Monsterlijk? Verre van. Ongezellig? Misschien.

De kwestie dikt verder aan wanneer Yvonne Coldeweijer met een sceptische wenkbrauw reageert: “Eus, lieverd, is dit het beruchte filmpje?” Haar speurtocht onthult dat het zogenaamd schokkende filmpje gewoon deel uitmaakt van een documentaire uit 2015. Een simpele miscommunicatie? Of een opgeklopte storm in een glas water? Of wilde Eus zijn maat keihard naaien?

Eus zo lijkt het heeft zich laten meeslepen in een wervelwind van geruchten en heeft in een poging zichzelf te distantiëren van de vermeende wandaden van zijn ‘vriend’, de plank volledig misgeslagen. Yvonne Coldeweijer ontmaskert: “Eus heeft dit gebruikt om zijn vriend de rug toe te keren. Er blijkt geen ander filmpje te bestaan. Dit incident onthult de ware aard van Eus. Wie heeft behoefte aan vijanden, als je vrienden als deze hebt?”

In een slotakkoord dat klinkt als de zwanenzang van een gevallen held wordt Eus door Evert Santegoeds bestempeld als een verrader van het ergste soort. Een schaamtevolle episode die Eus liever achter zich laat, maar die ongetwijfeld als een schaduw aan hem zal blijven kleven. “Wat een afgang,” verzucht Yvonne.

Hieronder de beelden:

@mediajuice1 Wat vind jij hiervan? #dwdd #dewerelddraaitdoor #matthijsvannieuwkerk #fy #fyp #foryou #foryoupage #juice ♬ origineel geluid – MediaJuice
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Heet dit nu overschrijdend gedrag ?
Laat me niet lachen zeg, zo gingen al onze wekelijkse vergaderingen en briefings.
Hij wil gewoon duidelijkheid over de gang van zaken.
Niks mis mee. Wat een gezeik.
Degene die dit als overschrijdend betiteld, moet maar eerst even langs de huisarts want het gaat niet goed met dat persoon.

Oeps, het had betitelt moeten zijn. Sorry

Sjonge jonge, de bekende storm in een glas water. Het is tegenwoordig de wereld op z’n kop overal om ons heen!!!

Misschien houden ze het andere filmpje bewust weg van alles wat niet medewerker is geweest, dan kan ook nog. Zie filmpje Patricia Paay. Echt groter publiek dan ziet echt iedereen het.

Nou Eus heeft zijn beste vriend een flinke dolk in zijn rug gestoken, en waarom, om zich zelf interessanter te maken.
Die kan het ook vergeten in de tv wereld