Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Sylvie Meis heeft opeens gigantische voorgevel


Sylvie-Meis

In het schitterende Dubai de speeltuin van de rijken en beroemdheden is Sylvie Meis weer helemaal het middelpunt van de aandacht. De blonde diva die onlangs weer van haar vrijgezellenstatus geniet heeft besloten om haar sociale media te sieren met een beeld dat weinig aan de verbeelding overlaat. In een outfit die weinig verhult, toont Sylvie trots de resultaten van wat velen geloven een recente borstvergroting te zijn.

Terwijl Sylvie zelf de lippen stijf op elkaar houdt over de geruchten, zijn er deskundigen die geen blad voor de mond nemen. Wolfgang Kumpel, een gerenommeerde cosmetisch chirurg liet zich ontvallen dat Sylvie’s vernieuwde rondingen bijna zeker het werk zijn van een collega uit het vak. Volgens Kumpel is het haast onmogelijk om de veranderingen aan Sylvie’s borsten toe te schrijven aan moeder natuur of een wonderbeha. De onnatuurlijke overgang van borst naar borstbeen spreekt boekdelen: hier is chirurgisch ingegrepen.

De onthulling komt op een moment dat Sylvie geniet van het leven in Dubai, waar luxe en glamour de norm zijn. Haar recente Instagram-post, waarin ze zichzelf presenteert in een outfit die niets aan de verbeelding overlaat, lijkt een duidelijke boodschap: Sylvie is terug en zelfverzekerder dan ooit. De nieuwe ‘meisjes’, zoals Kumpel de borsten noemt, zijn het bewijs van Sylvie’s wens om zich op haar best te presenteren, ongeacht de speculaties en geruchten die haar volgen.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

En maar blijven beweren dat ze niets aan zich heeft laten doen. Tuurlijk Sylvie, geloof je het zelf?
Ze hoopt nu zeker nog rijkere mannen aan de haak te slaan?

Alles is fake aan dat frêle iele poppetje.😝😆🙈

En maar blijven beweren dat alles natuurlijk is bij haar, dat meisje is zo nep als maar mogelijk is en alles aan haar ook.