Het laatste showbizz nieuws

Rachel Hazes, Shownieuws

John de Bever klapt uit de school en haalt hard uit naar Rachel Hazes


Rachel-Hazes

In de glinsterende wereld van showbusiness waar relaties vaak zo wisselvallig zijn als het Nederlandse weer heeft John de Bever duidelijk zijn grenzen aangegeven. Recentelijk uitte hij felle kritiek op Rachel Hazes die hem inschakelde voor de promotie van bankbiljetten met het gezicht van de overleden volkszanger André Hazes. Dit voorval heeft een stortvloed aan negatieve reacties opgeleverd vooral van Johns trouwe aanhangers.

Fans van de zanger spuwden hun gal over de samenwerking. “Dit akelige mens doet alles voor publiciteit… John en Kees blijf bij haar uit de buurt!” en “Pffff, wat jammer dit. Fan van jullie, maar deze narcist hoef ik niet in beeld te zien,” zijn slechts enkele van de harde commentaren die onder de posts verschenen. Aanvankelijk leek Kees, Johns echtgenoot en manager de kritiek van zich af te laten glijden, maar het is duidelijk dat de opmerkingen hun doel niet misten.

In een onthullend gesprek met het tijdschrift Weekend legt John de Bever uit dat zijn relatie met Rachel Hazes allesbehalve persoonlijk is. “Nee, die heb ik twee keer gezien in mijn leven. Bij Holland Zingt Hazes, waar ze me voor uitgenodigd had. En ze is bij mij thuis geweest wat ik van tevoren niet wist om het gouden bankbiljet van André Hazes uit te reiken. Maar dan ben je nog geen vriendin hè,” verklaart John.

Toen het gesprek zich verdiepte in de vraag of hij Rachel als een vriendin zag was Johns antwoord resoluut: “Nee, vrienden zijn natuurlijk wel iets anders daar heb je al veel mee opgebouwd en meegemaakt.” Kees probeerde de situatie nog te verzachten door Rachel een ‘showbizzvriendin’ te noemen, maar het kwaad was al geschied.

Ondanks de controverse blijft John de Bever een fan van André Hazes en waardeert hij de uitnodigingen voor het muziekevenement. “Maar ik vond het wel heel leuk dat ze mij gevraagd had voor Holland Zingt Hazes. Ik ben natuurlijk wel een Hazes-fan. Of ik volgend jaar weer mee mag doen? Ik heb geen flauw idee,” mijmert hij.

John besluit met een nuchtere noot: “Als ze me vragen doe ik mee en als ze me niet vragen dan kan het niet. Daar ben ik verder helemaal niet mee bezig. Zo zit ik niet in elkaar.” Hij geeft daarmee aan dat, ondanks alle tumult hij boven de drama staat. “Aan alles komt ooit een einde en wanneer, dat zien we wel.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Logisch, deze gewetenloze heks heeft alleen maar vijanden.🤮

Goed dat hij dit aangeeft mensen kotsen hem uit als ze beseffen dat hij vrienden is met zo’n monsterlijke vrouw zonder 💖.