Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Rachel Hazes, Shownieuws

Rachel Hazes heeft haar kinderen bedreigd met onthullend boek wat eraan komt


Andre-Rachel-hazes

De relatie tussen Rachel Hazes en haar kinderen, André jr. en Roxeanne heeft al langere tijd de aandacht van het publiek. Maar de nieuwste ontwikkeling, waarbij Rachel aangeeft zelfs haar eigen vlees en bloed niet te sparen in haar aankomende boek zorgt voor boze reacties. Het lijkt erop dat geen enkel detail te persoonlijk of pijnlijk is om te delen met de hongerige lezers van haar nog te verschijnen meesterwerk.

De kloof tussen moeder en zoon werd schrijnend duidelijk toen André jr. zich distancieerde na beschuldigingen die zo zwaar wogen dat zelfs de meest geharde zielen erdoor zouden wankelen. Rachel’s suggestie dat André haar onder druk zou zetten voor geld een claim die hij hartstochtelijk ontkent markeert een nieuw dieptepunt in hun turbulente relatie. “Vooral omdat het niet waar is,” reageert André, zijn ongeloof en pijn niet verbergend.

In plaats van te zoeken naar verzoening lijkt Rachel te kiezen voor de pen als haar wapen klaar om hoofdstukken vol onthullingen en beschuldigingen aan haar boek toe te voegen. Haar woorden in Party suggereren dat ze geduldig wacht op het perfecte moment om haar verhaal te vertellen waarmee ze vooral haar kinderen naar beneden zal proberen te halen.

Terwijl Rachel Hazes zich voorbereidt om haar versie van de waarheid te delen, een verhaal zo uitgebreid dat het riskeert uit te dijen tot een epische 700 pagina’s blijft iedereen in spanning wachten. Wat zal er onthuld worden in het boek? André Hazes zei eerder dat hij het boek vreesde en zijn moeder daarom te vriend hield. Maar nu staan hij en zijn moeder recht tegenover elkaar. Dus wij zijn benieuwd.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Walgelijke vrouw dien over de rug van anderen zelfs haar eigen kinderen geld wil verdienen.🤮

Zieke vrouw die Raggel. Hoe kan je je eigeb kids zo haten?!?
Zo narcistisch als de hel!

Hoop dat dat boek door niemand wordt gekocht en dat die tent in Spanje ook een mislukking wordt,net als die thee tent in Amstelveen.Daar komt vlgs mij ook geen mens.Zie er bijna nooit klanten.

Ik vind het te belachelijk voor woorden hoe Rachel met alles omgaat. Ze is iemand die zo egoïstisch is dat ze het zelf niet door heeft. Ze leeft in haar eigen wereld. Welke normale moeder zou zo met haar kinderen omgaan. Ze zou juist trots op Roxeanne en André JR moeten zijn. Ze hebben beide een mooi leven opgebouwd en een mooie carrière en ze heeft 2 prachtige kleinkinderen
Die ze door dit alles niet ziet. Ze verteld leugens en nou wil ze een boek gaan schrijven en haar kinderen onderuit halen. Nou dan ben je het woord moeder in mijn ogen niet waard. En ze vergeet 1 belangrijk ding: zij heeft niet toendertijd alleen haar man bijna ex-man verloren, maar haar kinderen ook hun vader en dat op een hele moeilijke leeftijd. En dat vind ze blijkbaar ook niet belangrijk genoeg, want zij is zo zielig dat ze weduwe is geworden. Ze buit André Hazes senior nu nog steeds uit. En dat vind ik echt niet kunnen.
Maar wie ben ik.

Je hebt helemaal gelijk Nina, kinderen krijgen wil nog niet zeggen dat je moeder bent en zij is het levende bewijs van iemand die dat totaal niet is,

Dit is toch echt lachen. Er wordt GESUGGEREERD dat………… het SCHIJNT dat………… het LIJKT zus en zo …….etc etc.
Mogelijk staat er nog geen letter op papier en niemand kent ook maar iets van de inhoud van dit nog te verschijnen boek. En toch zijn er al een paar bijdehandjes (duidelijk uit welke hoek afkomstig) die nu al commentaar weten te leveren. Laten we nu eerst maar eens afwachten of dit boek überhaupt verschijnt en dan pas onze mening hierover geven.
Nu is het allemaal echt om te lachen.

Als jij als fan van Raggel je goed ingelezen had, wist je dat zijzelf al vanalles loslaat regelmatig over haar in de maak zijnde boek.
En dat -zoals zij aangeeft- haar boek na de rechtzaken afgerond wordt.
Zielig dat je zo geobsedeerd bent door degene die jij altijd als zondebok/schuldige neerzet. Echt ziekelijk!😉🤭🤪

Beste Sita, wat één of andere journalist in een blaadje als Privé of Story schrijft, interesseert me niet zo veel ,net zo min als ik belangstelling heb voor wat bepaalde roddeltantes denken te moeten te beweren. Vaak geklets van de bovenste plank en conclusies die soms nergens op slaan. Het mooiste voorbeeld ben jijzelf door – zonder dat jij ook maar iets van mij weet – te beweren dat ik fan van Rachel ben omdat ik niet met een bepaalde wind meewaai.
Als haar boek eventueel uitkomt, hebben we de feiten in handen en laten we ons met het geven van commentaar daartoe beperken en nu niet allerlei onzin uitkramen.

Ze zegt het zelf op video, simpele ziel!🤣🙄🤪

Precies zoals jij oordeelt over Monique die je niet kent.
En dat volgens jou iedereen in het Mo-kamp zit die Roggel niet moet.
Je spreekt jezelf zo tegen.
Miss hypocrietje!😂😂😂😂😂

Onnozel gansje misschien eens leren om jouw nietszeggende mening & alles wat je In de roddelbladen leest niet elke x als feit te uiten.
Wat je een ander verwijt doe je zelf steeds omtrent de voor jou jaloersmakende voor jou te knappe Monique.

Hé Joppie, werkelijk een hilarische opmerking van je over die – volgens jou – jaloersmakende en te knappe Monique Je hebt me een heerlijke dag bezorgd Elke keer schiet ik weer in de lach! En door mij onnozel gansje te noemen, laat je duidelijk merken welk niveau jij hebt.

Grappig dit betoog en dan geschreven op Utopia.Als haar boek uitkomt hebben we de feiten in handen ???? Tjonge Tjonge .Dus als ik in een boek zou schrijven dat jij een leugenaar of wat dan ook zou zijn .( Is een voorbeeld he ) dan zou dat in uw optiek dus echt zijn ??? Wonderlijk hoor

ELLY, Rachel beweert o.a. dat zij in haar boek niemand zal sparen. Maar WIE dan en WAT dan? Laten we toch rustig afwachten en zodra het boek verschijnt en het blijkt dat er uitlatingen van haar instaan waarmee jij of wie dan ook het niet eens bent of waarvan je het tegendeel kunt bewijzen, heb je reden om te reageren. Nu is alles wat er over geschreven wordt speculatief.

En dan ook weer een vreemde reactie op wat ik geschreven heb.Iets zit jou duidelijk hoog .En dat lees je dan blijkbaar overal in zelfs als het er niet staat .

Exact! Perfect gesproken & helemaal zoals het is.👊

Dat zeg je heel goed. “Als haar boek eventueel uitkomt.” Ik zal je alvast uit de droom helpen, dat boek gaat er nu niet, dan niet en nooit niet komen. Want ze zou jaren geleden ook al een boek uitgeven. Is ook niet gebeurd. Veel geblaat maar weinig wol bij Rochel H.

dat mens spoort gewoon niet

Ik lees veel boeken, maar een boek van 700 pagina’s is echt heel erg dik. De meeste boeken hebben echt geen 700 pagina’s, of gaat ze de helft van het boek vullen met lege pagina’s? Ik denk dat ze met 150 pagina’s al veel moet schrijven om die vol te krijgen.

Als ze schrijven kan, misschien moet Royce de Vries dat ook wel voor haar doen, als advocaat stelt hij niks voor.

Als ze al schrijft hoop ik voor haar dat ze het in de ik vond/vind vorm doet en niet in de het is/was Bij het laatste verwacht ik anders nog wel een nieuwe strippenkaart bij het gerecht wegens smaad.

Hoeft hij niet via zijn vader zijn geld te verdienen. Kan hij het via Hazes doen.

Het is bij elkaar opgeteld dus die bladzijden over bijv zoonlief waarvan ze niet wist dat hij verslaafd was ( haar eigen woorden he )Die zijn dan nu achterhaald en nu komt er een andere versie .Is met meer onderwerpen zo .Als je door blijft tellen dan loopt het op natuurlijk😂

Weleens gelezen dat een ouder iemand wanneer deze vaak met een jonger iemand slaapt dat dit negatief uitpakt voor de jongere persoon wat betreft eigen levenskracht. Misschien is dat ook wel wat Rachel soms mist, haar eigen levenskracht.

Jazeker mee eens!
Ze mist trouwens nog wel meer….🤣🤣🤣
Haar 💖 & straks al ‘haar geld & bezittingen.
Karmaaaaaaaa is on her way!👋

Graag als goedmaker: in haar brasserie enkel nog vegetarische kroketten en vega broodje shoarma, dan maar lief voor de dieren zijn… :).