Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Jan Dulles moet onder het mes voor heftige ingreep


Jan-Dulles

Jan Dulles de charismatische frontman van de 3JS die altijd heeft geschitterd onder de schijnwerpers, vond dat de schittering in zijn eigen ogen langzaam begon te verbleken. “Geen contactlenzen maar de lenzen die ik ooit van God heb gekregen, die niet zo helder meer waren en nog steeds ieder jaar slechter werden,” deelde hij in een emotioneel bericht op Instagram. In een moedige stap om zijn zicht, dat door de jaren heen steeds meer vertroebelde, te herstellen, besloot Jan tot een operatie die zijn zicht zou moeten veranderen.

Met een foto waarop hij een zonnebril draagt, stralend van opluchting en hernieuwde hoop, onthulde Jan de succesvolle uitkomst van deze medische ingreep. “Die heb ik laten verwijderen en daarvoor nieuwe laten implanteren. Een wonder. Echt een wonder,” verklaart hij, zijn bewondering voor de moderne geneeskunde niet onder stoelen of banken stekend.

De operatie, die slechts een halfuur in beslag nam, was niet alleen een triomf van de wetenschap maar ook een persoonlijk succes voor Jan, die verklaart geen moment pijn te hebben ervaren. Nu met de wereld weer helder zichtbaar door zijn ‘nieuwe’ ogen kan Jan afscheid nemen van de brillen die hem jarenlang vergezelden. “Mijn brillen kunnen in de vuilnisbak,” kondigt hij met een vleugje trots en een glimlach van oor tot oor aan.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat wordt er weer een drama gemaakt van een operatie die dagelijks ik weet niet hoe dikwijls wordt uitgevoerd.Zo‘40 jaar geleden was het een grote ingreep

Inderdaad, een ingreep van een half uurtje voor beide ogen.
Duurt nog korter dan een sterilisatie 😂

Een chirurg die 4 uur moet sleutelen om een zwaargewond verkeersslachtoffer op te lappen.
Dat is in mijn ogen pas heftig.

Of een chirurg die van een vuurwerk slachtoffer de hand er weer aanvast moet zien te maken, dat is ook een zware operatie.