Het laatste showbizz nieuws

Maxima, Shownieuws

Relatiecrisis? Máxima Zonder Willem-Alexander op wintersport


Maxima

In de schaduw van de besneeuwde toppen van Baquiera waar Koningin Máxima haar zeldzame momenten van vrijheid beleeft, borrelen geruchten op die de gemoederen van het koninkrijk beroeren. Terwijl Máxima de pistes samen met haar vriendin Valeria rees de vraag waarom Koning Willem-Alexander en hun dochters niet aan haar zijde waren. Kon het zijn dat deze solo-escapade meer onthult over de staat van het koninklijke huwelijk dan op het eerste gezicht lijkt?

De keuze van Máxima om alleen te reizen met haar vriendin voedt de geruchtenmolen met speculaties dat er wellicht meer aan de hand is binnen de muren van het paleis.

Deze speculaties worden verder aangewakkerd door de observatie dat het publieke optreden van het koninklijk paar de laatste tijd minder frequent lijkt waardoor men zich afvraagt of er donderwolken boven hun hoofden hangen. Is het mogelijk dat de vorstin behoefte had aan een adempauze? Maxima plande deze trip in ieder geval in het geheim en wilde dat niemand het wist. Maar toevallig kwam een Spaanse krant genaamd Vanitatis/El Confidential er toch achter tot ongenoegen van Maxima.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat word er toch snel een conclusie getrokken.
Dat doen zo veel stellen, vrouwen die met hun vriendinnen een paar dagen op vakantie gaan, en mannen met hun vrienden.
Dat moet toch kunnen.

Best verstandig om apart te gaan. We weten allemaal wat er met Friso gebeurd is.
Ongeval zit in een klein hoekje. Kijk maar naar Michael S.
Regelmatig met 300 km/u over het circuit en hij valt één keer met z’n knar op een steen en we weten allemaal wat de gevolgen zijn.

Ik snap dan ook niet dat ze soms allebei in hetzelfde regeringstoestel zitten.
De topfunctionarissen van Coca Cola mogen tenslotte ook niet alle drie tegelijk in een vliegtuig stappen. Dat wordt internationaal geregeld.

Nu de kids uit huis zijn hoeven ze eindelijk geen toneel meer te spelen & kunnen ze los van hun verstandshuwelijk hun weg gaan.😅

Oooeeeeeii die gaat lekker los daar & apres-skieen, zuipen, sjansen & een lekkere Spaanse adonis scoren.
Geniet er maar van meid!🤪