Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Theo Maasen doet shockende bekentenis in nieuwe gelekte privé mailtjes


maasen

In het nieuwste nummer van Privé ligt vrouwenmepper Theo Maassen opnieuw onder vuur. Er blijken naast app gesprekken namelijk ook privémails van Theo te zijn uitgelekt.

Angela zijn oud-minnares die uit de anonimiteit stapt levert overtuigend bewijs door niet alleen app gesprekken te delen maar nu ook privémails tussen haar en Theo te onthullen. Deze mails bevatten onthutsende bekentenissen van Theo zelf, die de ernst van zijn gedrag tegenover vrouwen bevestigen.

De inhoud van deze communicatie is ronduit alarmerend. Theo erkent zijn ‘duistere kant’ en beschrijft zichzelf als een ‘kwaadaardig en ziek persoon’. De mails bevatten ook excuses waarin hij toegeeft vanaf jonge leeftijd al ‘een slecht mens’ te zijn. Theo heeft in 2008 in de film TBS de hoofdrol gespeeld. Daar speelde hij een gestoorde vent nou die rol paste hem blijkbaar als gegoten.

De situatie wordt overigens nog gecompliceerder door de reactie van Johan Derksen die eerder Maassen als slachtoffer zag. Angela uit haar teleurstelling in Derksen en benadrukt de ernstige gevolgen voor de betrokken vrouwen. Ze bekritiseert Derksen voor zijn houding en roept op tot erkenning van het leed van deze vrouwen.

Johan Derksen heeft hierop gereageerd in het programma Vandaag Inside waarin hij stelt dat huiselijk geweld een privézaak is en dat het aan de betrokkenen is om aangifte te doen. Hij benadrukt dat hij geen respect heeft voor mannen die vrouwen mishandelen, maar dat het aan de officiële instanties is om hierop te reageren.

Het lijkt er in ieder geval op dat de carrière van Theo Maassen voorbij is nu hij zelf in de mailwisselingen met zijn oud-minnares heeft toegegeven wat hij allemaal gedaan heeft. Die zien we niet meer terug op de tv en dat is maar goed ook, want geweld tegen vrouwen door mannen moet ten alle tijde afgekeurd en bestraft worden.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik heb nooit zijn gezicht uitstraling prettig gevonden. Mijn zesde zintuig ervoer hem precies zoals hij zichzelf beschrijft. De persoon met wie je niet alleen moet zijn.