Het laatste showbizz nieuws

Caroline van der Plas, Shownieuws

Caroline van der Plas maakt er een enorme puinhoop van


Caroline-van-der-Plas

Caroline van der Plas en de BBB lijken hun partijprogramma opzij te zetten om een samenwerking met de PVV mogelijk te maken. Eerder merkten we op dat Pieter Omtzigt in shock was toen hij ontdekte dat Caroline geen kaas gegeten heeft van overheidsfinanciën en hierover hele onnozele vragen stelde. Maar nu lijkt het er ook nog op dat Caroline het gedrag van de PVV en Geert Wilders wil imiteren.

Mona Keijzer de beoogde premierskandidaat van de BBB heeft onlangs harde ‘PVV-achtige’ uitspraken gedaan over Oekraïners die naar hun eigen land teruggestuurd zouden moeten worden. Volgens Mona is dit mogelijk zelfs al is de oorlog nog niet voorbij, omdat Oekraïne groot genoeg is om hen ergens op te vangen.

Wat Mona lijkt te vergeten is dat raketten in heel Oekraïne neerkomen en dat er nauwelijks gesproken kan worden van veilige plekken. Toch meent Mona dat alle problemen met betrekking tot woningnood en asiel als sneeuw voor de zon zouden verdwijnen als de Oekraïners onmiddellijk zouden terugkeren.

Zelfs Geert Wilders heeft dit nog niet voorgesteld. Hiermee lijkt Caroline van der Plas van de BBB bij Geert Wilders in het gevlij te willen komen. Als de PVV dit soort taal niet meer uitspreekt lijkt de BBB de boodschapper te worden zolang ze maar mogen meeregeren.

Gezien de sterke positie van de BBB in de eerste kamer zouden Caroline en haar partij zich sterker kunnen opstellen. Op deze manier laat Caroline van der Plas zien dat ze als een mak lammetje achter Geert Wilders aanloopt wat afbreuk doet aan de sterke onderhandelingspositie van de BBB.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties