Het laatste showbizz nieuws

Prinses Amalia, Shownieuws

Prinses Amalia intiem betrapt met haar nieuwe vriendje


amalia

In het sprookjesachtige leven van onze 20-jarige kroonprinses Amalia ontvouwt zich een nieuw hoofdstuk, ditmaal ver van de Nederlandse grenzen. Onlangs doken er beelden op van de prinses in Madrid waar ze regelmatig wordt gezien vaak in gezelschap van Koningin MΓ‘xima. Het lijkt erop dat Amalia in Spanje de anonimiteit vindt die haar in Nederland is ontzegd. Ondanks haar hoop om in Nederland een normale studententijd te beleven werd ze thuisgehouden door dreigingen. Nu lijkt ze echter in Spanje haar geluk te hebben hervonden met een spannende ontwikkeling in haar liefdesleven.

Het hart van de prinses lijkt veroverd te zijn door niemand minder dan de 26-jarige, in Spanje geboren beeldhouwer Boris Saxe-Coburg-Gotha. De twee zijn al verschillende keren samen gezien en inmiddels zelfs samen gefotografeerd. Volgens Libelle is Boris de zoon van de Bulgaarse prins Kardam van Turnovo, die tragisch overleed in 2015 na een auto-ongeluk in 2005. Boris met een koninklijke achtergrond en bekend als de prins van Turnovo, voegt een vorstelijk tintje toe aan het leven van Amalia.

Met deze liefdesontwikkeling begint de kroonprinses een nieuw en spannend hoofdstuk in haar leven. De combinatie van twee jonge royals, beiden met een eigen uniek verhaal, spreekt tot de verbeelding. Kunnen we ons al voorstellen hoe Boris, met zijn adellijke achtergrond, naast Amalia zit in de Gouden Koets?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Laat haar eens met rust

Precies lsst ze nu eens van haar jeugd genieten
Wat een roddel miepen zeg .
Pluis je eigen fam eens na
Zal er best wel een tussen lopen die scheve schaats rijd wat hier niet eens aan de hand is

Jeugd????ze is al volwassen. Jeugd is al voorbij.
Zij hoeft gelukkig pas te werken na haar 40/45e.
Nu lekker feesten, sjansen en reizen vele jaren.πŸ₯³β˜€οΈβ˜˜οΈπŸΈπŸŽ­πŸ‘‘πŸ’„πŸ‘ 
Die heeft niks te klagen met haar luizenleventje.
Het echt leven van de simpele mens zou haar vies tegenvallen.

Hou er mee op laat haar met rust tr

πŸ˜‚πŸ₯΄πŸ€£πŸ€ͺπŸ™ˆπŸ™ƒπŸ˜‚