Het laatste showbizz nieuws

Johan Derksen, Shownieuws

Wilfred Genee pakt Johan Derksen keihard aan na misselijke uithaal


Johan-Derksen

In een dramatische wending van gebeurtenissen onthulde een zichtbaar aangedane Jandino Asporaat afgelopen weekend de tragische verwoesting van zijn geliefde natuurpark Hòfi Mango op Curaçao na een reeks verwoestende overstromingen. De komiek die onlangs dit natuurparadijs opende vloog onmiddellijk naar het eiland en deelde zijn hartzeer in een emotioneel interview met Shownieuws.

Het leed van Jandino trok echter ook scherpe kritiek. Johan Derksen die nooit een man die een blad voor de mond neemt heeft zijn eigen kijk op de situatie. “Daar stond hij met krokodillentranen en een gebroken stem te kreunen. Dat was echt geacteerd, hoor. Echt een heel vervelende jongen. Ik heb het over Jandino, ja,” uitte Johan zijn ongezouten mening aan tafel bij Vandaag Inside.

Deze uitspraken lokten onmiddellijk een verdediging uit van Wilfred Genee die zelf een persoonlijke band heeft opgebouwd met Jandino tijdens een recent bezoek aan Curaçao. “Dat waren echt geen krokodillentranen. Ik ben daar op Curaçao geweest, bij dat Hòfi Mango. Daar heeft hij al zijn geld en al zijn tijd in gestoken, en het is allemaal weg. Het was een prachtig natuurgebied,” verzekerde Wilfred, die de ernst van de situatie benadrukte.

Terwijl Johan en Wilfred het over de authenticiteit van Jandino’s emoties hadden, bracht Johan ook de kwestie van verzekering ter sprake. “Ach, als hij goed verzekerd is, geen centje pijn. Dan is hij dom als hij het niet verzekerd heeft.”

Daarnaast merkte Johan op dat Jandino’s zakelijke ondernemingen niet altijd vlekkeloos lopen, verwijzend naar een recente inval in een kippenzaak van Jandino, waarbij de hygiëne te wensen overliet. “Die kippenzaak loopt ook helemaal niet meer, want daar is een inval geweest en de hygiëne was daar niet goed.”

Wilfred die Jandino’s inspanningen uit eerste hand heeft gezien, bleef zijn vriend verdedigen. “Daar zijn ze nu heel druk mee bezig. Het is echt een goede gozer. Ik heb hem daar iets beter leren kennen en ook dat Hòfi Mango gezien, en ik vind het echt sneu voor die jongen.”

Ondanks de hartverwarmende verdediging van Wilfred bleef Johan sceptisch over Jandino’s succes: “Ik ken die jongen niet, maar bij alles wat hij doet, vind ik hem een vervelende jongen. Ja, dat vind ik onbegrijpelijk dat zijn theaters vol zitten.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vreselijk overdreven aanstellerig fake ventje die Jandino!
Echt om te kotsen🤮
Zeiken over zijn 2e of 3e huis, die rijke miljonair.
Hij kan beter meeleven met de bewoners daar die ws geen cent hebben om hun huis weer op te bouwen & op straat staan. Dat is pas erg!
Alles voor aandacht dat kwalletje!