Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nicolette Kluijver aan het flikflooien met getrouwde man


Nicolette-Kluijver

Er is een sappig nieuw liefdesverhaal opgedoken rond Nicolette Kluijver de charmante presentatrice die bekend staat om onder meer het presenteren van Expeditie Robinson. Dit jaar lijkt voor Nicolette in het teken te staan van romantiek en vlinders, want ze heeft toegegeven dat er een nieuwe man in haar leven is. “Het klopt dat ik iemand al een tijdje heb leren kennen, die ik nog veel beter wil leren kennen. We zijn nog in de ontdekkende fase,” deelt Nicolette mee, terwijl ze een tipje van de sluier oplicht over haar liefdesleven.

Ze vertelt enthousiast: “Wie weet wat 2024 brengt, voor nu is het gezellig.” Toch houdt ze de teugels strak in handen door te benadrukken dat ze officieel nog geen koppel vormen. “Het is dus nog niet mijn vriendje hè,” zegt ze met een ondeugende twinkeling in haar ogen.

Maar wacht, er is meer. Het weekblad Privé heeft bewijsmateriaal in handen: foto’s van Nicolette en haar mysterieuze minnaar genomen in de lobby van een hotel. De foto’s spreken boekdelen en de presentatrice kan er niet omheen. Aan Shownieuws bevestigt ze dat de twee inderdaad erg gezellige tijden beleven.

Nu komt het echte drama: volgens juicekanaal is de nieuwe geliefde van Nicolette allesbehalve vrijgezel! Volgens bronnen uit Putten de thuishaven van de man zou hij nog steeds samenwonen met zijn vrouw en kinderen. Dit nieuwtje brengt een schaduw over Nicolette’s roze wolk. Of de man na het uitlekken van dit nieuws nog steeds bij zijn gezin woont blijft een raadsel.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Misschien zijn de nieuwe lover van Nicolette al uit elkaar, maar wonen ze nog samen omdat 1 van de 2 geen andere woonruimte kan vinden. Ze zouden echt niet het eerste stel zijn die uit elkaar zijn, maar nog steeds (gedwongen) samenwonen. Maar als zijn vrouw van niets weet, dan is hij gewoon een lul dat hij niet eerst een punt achter zijn relatie zet, en dan pas aan een nieuwe relatie begint. En van Nicolette vind ik dat dan ook niet sjiek.

Nicolette van Dam, was echt supergrappig tijdens haar Spuiten en Slikken periode,
misschien ook wel zo’n 🧲. Ja relaties lopen soms ook van de een in de ander over, hoe pijnlijk dat ook is voor de ander.
Voor veel mensen is het niet haalbaar,
niet realistisch, proberen waard dat wel.
Is echt geen mislukking dan wanneer het over is. Relaties denk ook pas werkzaam als je je eigen shit v verleden eerst hebt opgeruimd 🧹.

Wat heeft Nicolette van Dam hier mee te maken ?

Kluijver , bedoelde die

Ga je nu ook al in de tweede persoon spreken met bedoelde DIE pff

Nicolette van Dam : reportage over 1 e x xtc 🤣. Vaak bekeken. Te grappig.

Je bent in de war.. 🤪🍷🍾🍹🍺
En hebt de verkeerde Nicolette voor je!

Jaaa en???? 🤔
Wat heeft dat met haar nieuwe lover & een gezin uit elkaar trekken te maken?!?
Jij leeft duidelijk nog steeds in het verre verleden.🤣
Is al tig jaar geleden dar programma.
Hoezo wazig?!
Tip: Misschien eens in het heden gaan leven.😉

Nou een echt leuke vrouw met humor is toch tof : dat verleer je vak niet. Is een karaktereigenschap. Daarom misschien man ook op haar gevallen. Heden zeker hoor leef ik ook😉. Je kunt best iets opsommen waar je van genoten hebt dat in het verleden heeft plaatsgevonden : dat geeft een beeld van een persoon (zie tv programma’s nu ook vaak of leef je zelf onder een steen…:)

Schandalig!!! Een gezin kapot maken.
En altijd o zo gevoelig en empathisch willen overkomen..
Asociaal gedrag!🙄

Midlifecrisis v d man 🎫. Misschien dat juist leuke, levendige mannen daar ook wel last van krijgen.

Als je zo’n losbol bent blijf dan gewoon alleen.
‘T s ingle leventje vieren terwijl je in een relatie zit is kleutergedrag.
Ook bij haar zal hij weer hetzelfde gaan doen. Hij is wie hij is & spanning zoeken elke x weer zal ie blijven doen.
Succes Nicolette, binnenkort wordt ook jou gedumpt!😛 Karmaaaaa hè bitch!😹🤣

Zelf ook ervaring mee???🙄

Nee, maar zie weleens wat om mij heen gebeuren. Kwade opzet is dan niet in het spek en idd natuurlijk kun je een ander veel pijn doen, maar wie zegt bijvoorbeeld al dat het nu ex paar al jaren geen sex meer heeft gehad en dat dit voor de man heel belangrijk is. Of de vrouw heel erg gaan uitdijen en hij bleef sporten of allebei. Of je ontgroeit elkaar ook doordat hoe karakers anders zijn, ene heel erg ondernemend, ander dit niet. Moet je dan maar ten koste van je gezin jezelf verloochenen. Zelfliefde is belangrijk. Verliefd worden doe je echt niet expres, dat gebeurd. Lijden hoort bij het leven.

Prima idd als je elkaar zat bent..maar ga eerst het ene afsluiten voor je met iets anders start!
Respect is het belangrijkste.

Echt verliefd zijn voelt toch aan als een achtbaan die net begint.

Als het leven volgens hoe het precies hoort / het boekje moet gaan…. / hoe anderen over je denken/ nooit mensen kwetsen alleen jezelf.

Respect is ook als gezinsman jaren de kost verdienen en er voor je vrouw geweest zijn, trouwen op zich (vaak een vrouwen wens).
Mannen passen zich denk ik vaak onbewust aan vrouwen aan en er komt dan een tijd dat hij ook nu voor zichzelf soms kiest.

Walgelijk wijffie.😬😛😝
Voel je je nou trots????
Een gezin kapot maken, bah!
Hoe goedkoop & vreselijk ben je dan!
Jij hebt geen hart.💔
En bent een grote egoïst!🤮

Er zijn er wel twee in deze natuurlijk.Mensen zouden eens eerst iets netjes af moeten sluiten voor ze aan iets anders beginnen .Waar inderdaad voor haar geld om te eisen dat een en ander eerst netjes afgesloten moet worden voor er sprake kan zijn van .Dat gezin was al kapot daar manlief het blijkbaar niet genoeg vond.

Jaaajaaa Nicolette,
Hoe je eraan komt, zal je er ook weer vanaf komen.😉
Gezin kapot breken is voor jou een kleinigheidje.
Tot karmaaaa jouw kant op komt!
Succes ☘😆👊