Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Dochter Linda de Mol heeft een heel groot probleem


Noa-Vahle

Gisterenavond nam Hélène Hendriks in de talkshow de Oranjewinter ons mee op een opmerkelijke ontdekkingstocht naar lichamelijke eigenaardigheden, met in de spotlight Noa Vahle de dochter van dan Linda de Mol. Het gesprek nam een verrassende wending toen Noa’s ooraandoening, Darwin’s tubercle ter sprake kwam.

Voor degenen die het niet weten Darwin’s tubercle is een kleine verdikking aan de buitenrand van de oorschelp iets wat we tegenwoordig vaker bij onze harige voorouders zien dan bij de mens. Deze bijzondere eigenschap een echo uit het verleden toen puntige oren handig waren voor het opvangen van geluiden, is bij Noa nog steeds aanwezig.

Interessant genoeg ondanks dat Noa gezegend is met een uitstekend gehoor dankzij haar unieke oor lijkt ze niet altijd even ontvankelijk voor de kritiek die haar soms ten deel valt. Zelf is ze niet helemaal tevreden met de vorm van haar oor. “Het lelijkste? Ik heb volgens mij aan m’n linkeroor een soort gekke…,” begint ze.

Hélène, altijd snel van begrip, springt in om het onderwerp luchtig te houden. “Dat moet je even goed laten zien. Er zit een flupje?” Noa bevestigt dit met een glimlach: “Er zit een soort dingetje”.

De reactie van medegast Chris Woerts is hilarisch en onverwacht. “Star Trek!” roept hij uit verwijzend naar de iconische puntige oren van bepaalde personages uit deze beroemde serie.

Het gesprek nam vervolgens een draai naar de oren van Jack van Gelder. Hij onthult: “Er is ooit tegen mij gezegd, dat wist ik nooit: mijn oorlellen zijn vastgegroeid, dus er zit geen gleufje in. En ik heb normaal doorlopende wenkbrauwen. Ze zeiden in Italië dat het echt Siciliaans is, dus ik ben eigenlijk gewoon een maffioso”.

Maar laten we teruggaan naar Noa. Op de vraag wat ze wel mooi vindt aan zichzelf, antwoordt ze met een bescheiden lach: “Het mooiste? Nee, ja, cliché, dan denk ik m’n ogen ofzo. Het is ook zo gek als je nu zegt: ja, ik heb echt een goede kont.”

Hieronder een foto van Noa haar oor probleem:

noa
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Kijk, en hoe op de oren van Noah wordt gereageerd door Hélène, is een verschil van dag en nacht met hoe het trio van VI erop zou reageren. Die zouden haar uitlachen.
Maar terug naar het onderwerp, ik zie niets vreemds aan de oren van Noah.

Mooie oortjes hoor.
En inderdaad hoe Hélène dat aandacht gaf.
Gewoon S U P E R

Hélène zeikt haar gasten tenminste niet af.
Jammer dat haar programma weer is afgelopen, en dat volgende de 3 “grapjassen” er weer zijn.