Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Jan Boskamp is kapot van verdriet


jan-boskamp

In een openhartig interview met het Algemeen Dagblad spreekt voetbalanalist Jan Boskamp over zijn persoonlijke worstelingen en het verlies dat hij heeft geleden. Het overlijden van zijn negentienjarige kleinzoon Dennis heeft diepe sporen nagelaten. “Je probeert het zo veel mogelijk weg te stoppen, maar dat valt lang niet altijd mee,” deelt hij. Deze periode van rouw en verdriet heeft hem duidelijk diep geraakt.

De eenzaamheid en het verdriet komen het sterkst naar boven als hij alleen is. “Dan komen al die schimmen weer naar boven en ga ik kapot van ellende,” beschrijft hij de moeilijke momenten. Zijn kleinzoon’s overlijden heeft hem zelfs tijdelijk weggehouden van het publieke leven, waaronder zijn werk op tv. “In niks, eigenlijk. Man, al die mensen die je ontvallen… Waardeloos. Echt waardeloos,” spreekt hij over de impact van het verlies.

Toch zoekt Boskamp troost in zijn passie voor voetbal. Hij vertelt enthousiast over zijn bezoek aan het trainingskamp van Feyenoord in Oostenrijk, en hoe hij geniet van het spel, of het nu gaat om grote clubs of kleinere teams. “Ik amuseer me, heb veel kameraden en kom overal. Echt, ik heb een fantastisch leven. Mag totaal niet klagen,” zegt hij, waarmee hij aangeeft dat ondanks de zware tijden, er nog steeds momenten van vreugde en dankbaarheid zijn in zijn leven.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

19 jaar. Dat zijn toch geen leeftijden meer om deze planeet te verlaten ?

Sterkte Jan.

De onbehouwen Feyenoord-supporter Jan Boskamp die ook maar een mens met een klein hartje is. Een grootvader, die zijn kleinzoon overleeft. Het leven is soms heel onrechtvaardig. Ik meen dat er sprake was van zelfmoord, dus zo mogelijk nog heftiger.

Veel sterkte Jan.
Ik begrijp je 😢 verdriet helemaal.
Wel fijn dat je afleiding zoekt ,om er beter mee om te kunnen gaan.
Maar het blijft zwaar en moeilijk.