Het laatste showbizz nieuws

Prinses Amalia, Shownieuws

Prinses Amalia laat familie achter tijdens kerst en vertrekt stiekem naar Madrid


amalia

In het hart van de winterse charme van Madrid waar de zon nog steeds vriendelijk knipoogt tussen de oude straten heeft prinses Amalia zich onttrokken aan de koninklijke familiekerst in Argentinië. De jonge prinses wiens hart sneller lijkt te kloppen voor een nieuwe liefde in Spanje werd onlangs gespot op een gezellig Madrileens terrasje.

Omringd door de onopvallende waakzaamheid van haar beveiliging genoot Amalia van een kop koffie in het gezelschap van een onbekende dame. De prinses elegant gehuld in een groene winterjas deed alle hoofden draaien met haar koninklijke uitstraling. Na een hartelijk gesprek nam ze afscheid en verdween in een witte auto op weg naar haar vriendje.

De band van de Oranjes met Spanje is geen geheim. De koninklijke familie koestert warme gevoelens voor steden als Sevilla en Madrid plekken waar ze vaak zijn gespot tijdens hun uitstapjes. Voor Amalia tweetalig opgevoed door haar Argentijnse moeder Màxima lijkt Spanje een tweede thuis te zijn geworden een plek waar ze zichzelf kan zijn, ver van de schijnwerpers en de verplichtingen van haar toekomstige rol als staatshoofd.

De jonge prinses vindt in de Spaanse hoofdstad niet alleen een adempauze van haar hectische leven, maar ook de vrijheid van een jonge liefde verborgen voor de wereld.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nu kan de klimaat maffia tenminste gewoon gaan werken ipv zichzelf aan de natte grond van Schiphol te ‘lijmen’.

Hey Loes,
Net effe jouw inzending gelezen maar, kan me niet voorstellen dat Max en WA niet op de hoogte zijn geweest.

Dus waar baseer “Stiekem” op ? Of mis ik iets ?

Heerlijk!!! Gelijk heeft ze, zolang je nog niet hoeft te werken & je zwemt in het geld..genieten van een zonnige mediterane sfeer! 😉💃🌞🌸🍹
Waarom dan maandenlang in de zeikende regen, gure wind & depri NL blijven.
Als ik dat kon & een geldboom had, was ik ook vandaag nog op naar de zon & het vrije leventje.💖☘🌞🍹😍☕
Top leventje tot haar circa 40e!

Laatst bewerkt op 4 maanden geleden door Suus