Het laatste showbizz nieuws

Prinses Amalia, Shownieuws

Prinses Amalia’s geheime afspraakjes in Madrid waren met deze man


amalia

Tijdens een aristocratisch huwelijk in Spanje was onze kroonprinses Amalia de ster van de avond, maar niet alleen vanwege haar koninklijke uitstraling. Aan haar zijde verscheen een jongeman die voor flink wat gefluister en speculaties zorgde. Is dit Amalia’s vriendje waarvoor ze naar Madrid verhuisde?

Het huwelijk waar de Oranjes getuige van waren, was die van Prinses Victoria Elisabeth von Hohenlohe-Langenburg met Maxime Corneille. Maar alle ogen waren gericht op Amalia en haar mysterieuze metgezel na de pre-party.

De vraag die op ieders lippen brandde: wie is deze charmante jongeman? Volgens de website ‘All Things Amalia’ gaat het hier om niemand minder dan prins Boris Saksen-Coburg-Gotha lid van de Bulgaarse koninklijke familie. Net als Amalia spreekt hij vloeiend Spaans en hun gezamenlijke tijd in Madrid wakkert geruchten aan van een mogelijke romantische vonk.

Een interessant detail is dat koningin Máxima en de moeder van prins Boris, Miriam goede vriendinnen zijn. Miriam een getalenteerd sieradenontwerpster heeft zowel Máxima als Amalia voorzien van haar schitterende creaties. Deze koninklijke connectie geeft extra kleur aan de relatie tussen Amalia en prins Boris.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Amalia doe gewoon waar je zin in hebt, zou je een dochter van mij zijn kraaide er geen haan naar!!!
Blijf zoals je bent volg je hart en laat ze maar lullen van een olifant winnen ze het toch niet😉🌷

Een reactie aangaande onze kroon prinses, wil ik het volgende vertellen. Onlangs hoorde ik de geschiedenis van Koning Willem 1 . De geschiedenis vertelt dat onder de vlag van Koning Willem 1 de slag bij Waterloo van Keizer Koning Napoleon gewonnen is, een sterke status voor ons Nederland genoemde de Lage Landen.