Het laatste showbizz nieuws

René Froger, Shownieuws

Heftige ruzie op de set: René en Natasja Froger lopen woest uit talkshow


natasja-froger

De talkshow ‘Een Huis Vol Glazen’ van PowNed gepresenteerd door Nellie Benner en Rutger Castricum heeft voor flink wat ophef gezorgd vooral tijdens de aflevering met Natasja Froger. Rutger die in Vandaag Inside vaak wordt getemperd door collega’s leek in dit programma zonder tegenwicht los te gaan wat leidde tot ongemakkelijke televisie.

In deze specifieke aflevering die bedoeld was om aandacht te vragen voor ALS nam Rutger de leiding en probeerde hij het gesprek te domineren met politieke vragen. Dit kwam vooral naar voren toen hij de aanwezige gasten waaronder de leden van de band Chef’Special, begon te ondervragen over hun politieke voorkeuren met name over de PVV. Dit veranderde de sfeer aanzienlijk en leidde tot zichtbare irritatie bij de gasten.

Het moment bereikte een hoogtepunt toen Natasja Froger die zich die dag had ingezet voor ALS-patiënten het gesprek probeerde terug te brengen naar het oorspronkelijke doel van de show. Ze werd geconfronteerd met een onverwachte ruzie met Theo Hiddema die kritiek uitte op haar focus op het gezinsleven in plaats van op ALS. Dit leidde tot een gespannen uitwisseling tussen hen waarbij Natasja probeerde de aandacht te vestigen op het lijden van mensen met ALS.

De aflevering eindigde op een grimmige noot en de betrokken BN’ers, zoals Kraantje Pappie, Joshua Nolet en Natasja Froger, zullen waarschijnlijk niet snel terugkeren in een uitzending van PowNed. Achter de schermen zou er sprake zijn geweest van een opstapte of ontslagen eindredacteur en onenigheid binnen het team wat resulteerde in een vertrek van Natasja en René Froger in woede.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Voor mij hebben ze groot gelijk, wat een arrogante kwal is die Rutger en laten we het maar helemaal niet hebben over dat zielige mannetje Hiddema.

Natasja is een heel sociale vrouw .