Het laatste showbizz nieuws

Marco Borsato, Shownieuws

Dit is de nieuwe vriendin van Marco Borsato


Marco-Borsato


Marco Borsato ooit één van Nederlands meest gevierde zangers lijkt eindelijk zijn leven weer op de rails te krijgen na een periode vol controverses en persoonlijke tegenslagen. Onlangs maakte hij een uitstapje naar Londen voor een interessante nieuwe passie: het mennen van paarden. Het roept natuurlijk de vraag op: met wie was Marco in Londen?

Marco bekend om zijn liefde voor paarden werd afgelopen zomer al meerdere keren gespot bij een paardenmenclub in de buurt van Alkmaar. Dit nieuwe avontuur voerde hem uiteindelijk naar de bruisende Britse hoofdstad. Op social media deelde hij enthousiast een video van zijn vriend en bekende paardenmenner IJsbrand Chardon en diens team. Dit alles wijst op een positieve verandering in Marco’s leven. Waar hij eerder nog de voorkeur gaf aan de anonimiteit van zijn huis lijkt hij nu weer de buitenwereld op te zoeken.

De gerenommeerde menner Boyd Exell die die dag een wedstrijd won bevestigde aan Story dat Marco er inderdaad was. “Marco Borsato was backstage aanwezig en ik heb de gelegenheid gehad hem te ontmoeten. Hij was er voornamelijk om de Nederlandse teams aan te moedigen,” zei Exell.

In tegenstelling tot vroeger toen hij vaak met zijn kinderen op buitenlandse tripjes ging lijkt hij dit keer alleen te zijn gereisd. Er was echter wel wat speculatie over een mogelijke nieuwe vlam. Afgelopen zomer werd Marco namelijk gezien met een blonde vrouw iets wat juicekoningin Yvonne Coldeweijer niet ontgaan was. Ze deelde een foto waarop Marco met deze onbekende vrouw en een jonge dame vermoedelijk haar dochter, op de boot naar Vlieland stapte. “Zou haar dochter kunnen zijn. Met z’n drietjes zijn ze nu op het eiland. Is Marco weer verliefd?” vroeg Yvonne zich af.

Of Marco inderdaad een nieuwe liefde heeft gevonden of dat hij gewoon geniet van zijn hernieuwde vrijheid en passie voor paardenmennen blijft voorlopig een raadsel. Wat wel duidelijk is, is dat Marco Borsato langzaam maar zeker zijn weg terugvindt in het leven.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ja joh die vrouwengek heeft alweer een scharrel gescoord.
Als miljonair maakt het niks uit wat je op je kerfstok hebt.
Pas op je dochter dame!

Daar ga je als vrouw toch niet in me???
Die vieze serie vreemdganger & kinder misbruiker. Bah!😛🥴🤭