Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

John van de Heuvel heeft nog steeds veel pijn, maar heeft er mee leren leven


john van den heuvel

John van den Heuvel bekend als de onverschrokken misdaadjournalist toonde een onverwacht kwetsbare kant tijdens een openhartig interview in De Geknipte Gast een tijdje geleden. Hij deelde een diep persoonlijke tragedie die hem al jarenlang achtervolgt: het verlies van zijn dochter Kirsten die in 1991 stilgeboren werd. Deze gebeurtenis nu al dertig jaar geleden blijft een donkere schaduw werpen over zijn leven.

Van den Heuvel herinnerde zich het pijnlijke moment alsof het gisteren was. “Je denkt dat je het verwerkt hebt, maar soms word je overvallen door het verdriet,” zei hij. Hij beschreef hoe het leed hem soms onverwacht overmant vooral op dagen die een herinnering aan zijn dochter met zich meebrengen.

De nasleep van deze tragedie was een zware periode voor zowel John als zijn vrouw. Het volgende jaar voelde alsof een sombere sluier over hun leven hing. Hoewel de komst van hun oudste zoon wat licht bracht bleef het verdriet een constante aanwezigheid. “Je leert ermee leven, maar echt verwerken doe je zoiets nooit,” gaf John toe.

Wat John duidelijk maakte is dat ondanks het diepe verlies het vandaag de dag weer mogelijk is om weer plezier in het leven te vinden. “Het is een proces van vallen en opstaan, waarbij je langzaamaan leert om weer vooruit te kijken,” legde hij uit. “Maar soms zijn er van die momenten, een liedje of een specifieke herinnering, en dan is de pijn weer even intens als in het begin.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik snap John helemaal, daar kom je niet meer overheen. Het gemis blijft, maar je moet toch verder met je gezin.
Veel sterkte, aan John en zijn familie. 😢🌹

❤️