Het laatste showbizz nieuws

Jutta Leerdam, Shownieuws

Jutta Leerdam plundert bankrekening van haar vader leeg


Jutta-Leerdam

Het lijkt erop dat schaatskoningin Jutta Leerdam een bijzondere kersttraditie heeft. Volgens haar eigen onthulling op TikTok is ze elk jaar rond de feestdagen druk bezig met het spenderen van haar vaders geld, maar niet zomaar voor iets: voor kerstversieringen. Jutta deelt dit jolige geheim in een speelse TikTok-video, waarin ze schrijft: “De tijd van het jaar om al mijn vaders geld uit te geven aan kerstdecoraties.”

Maar Jutta is niet de enige in huis die een kerstfanaticus blijkt te zijn. Haar moeder Monique lijkt net zo dol op deze feestelijke periode. In het filmpje is te zien hoe moeder en dochter samen door het huis dansen, volledig in de kerststemming. Jutta onthult: “Zo waren wij elke dag na school van 2005 tot 2018”.

Naast haar kerstperikelen is Jutta’s relatie met Jake Paul ook een hot topic. Het koppel maakte eerder dit jaar bekend een relatie te hebben nadat ze meerdere keren samen waren gezien. Ze wilden hun liefde eigenlijk geheimhouden, maar door aanhoudende paparazzi kwam het toch aan het licht. Jutta sprak zich uit over Jake in een YouTube-video, waarin ze aangeeft dat hij heel anders is dan zijn publieke imago. “Hij is echt geen idioot, maar gewoon heel anders voor de camera. Achter gesloten deuren is hij de liefste jongen ooit”, zegt ze.

Jutta’s onthulling en haar relatie met Jake Paul blijven de gemoederen bezighouden, en met de feestdagen in zicht zal haar vaders portemonnee dit jaar weer flink lichter worden.

Hieronder de beelden:

@juttaleerdam

Us EVERY DAY after school from 2005-2019. HAPPY BDAY MOMMY (recorded 05-11-2023)

♬ original sound – 𝑡𝑨𝑻π‘ͺ𝑺𝑳𝑼𝑽𝑹❦
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Super leuke dame πŸ‘πŸŒΈ

Mijn vader zou zeggen, plunder je eigen bankrekening maar. πŸ˜