Het laatste showbizz nieuws

Linda de Mol, Shownieuws

Anouk gooit Linda de Mol voor de bus, ze wist alles al over vieze Jeroentje


linda de mol

Jeroen Rietbergen zijn reputatie als ‘Vieze Jeroentje’ lijkt al een open boek in de wandelgangen van Vandaag Inside. De vraag die op ieders lippen brandt: Was Linda de Mol zich bewust van de escapades van haar partner?

Het lijkt erop dat Linda in de duisternis werd gehouden terwijl haar collega’s op het mediapark alles allang wisten. De klap kwam hard aan toen ook zangeres Anouk toegaf al lang op de hoogte te zijn van de geruchten rond Rietbergen. In een recent gesprek met het magazine &C onthulde Anouk: “Het enige wat ik – jaren geleden, toen ik Jeroen nog helemaal niet kende – weleens had gehoord, was dat hij een flirt was en altijd vreemdging.”

Maar het verhaal krijgt een andere wending na het Voice-schandaal. Anouk belde naar verluidt meteen naar Ali B, de man die in de vuurlinie staat als het gaat om smerige praktijken. Ali’s verdediging was duidelijk: alles gebeurde met instemming. Anouk blijft sceptisch: “Ik was er niet bij, dus ik weet écht niet wat er is gebeurd.”

Communicatie tussen Anouk en Ali B blijft sporadisch met af en toe een berichtje hier en daar. Anouk blijft voorzichtig en wil niet te snel oordelen.

Anouk’s toon lijkt verzacht te zijn sinds de onthullingen. Ze drukt haar hoop uit dat de zaak snel wordt opgelost: “Ik ben wel heel nieuwsgierig.” En de gemiste lachmomenten bij The Voice? Die zijn er zeker geweest, vooral met Kees de Koning en Ali.

Ook het gemis van de draaiende stoelen en het vooruitzicht op een nieuw seizoen met Glennis Grace wegen zwaar. Het laatste seizoen was veelbelovend totdat de schandalen roet in het eten gooiden. Nu rest er alleen de nostalgie en het onverwachte gemis van een show die zoveel meer was dan alleen talentenjacht. “Ik had niet verwacht dat ik het zo zou missen,” verzucht Anouk.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Kun je nagaan wat een aandachttrekkend figuur Anouk is, met haat grote mond toen het net gebeurd was.

Uitgerangeerde Linda moet maar doen wat haar goeddunkt maar het lijkt mij beter dat zij bewust naar de vergetelheid gaar verhuizen omdat ze totaal ongeloofwaardig is geworden.

Linda heeft die viezerik van Lieke afgetroggeld dus ze wist wat voor onbetrouwbare hond hij was.
Dom om haar imago te slopen door achter die viezerik & verkrachter te blijven staan. Net als hasr dochter.
Om te kotsen! 🤮🤮🤮