Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Schaatster Suzanne Schulting met spoed naar het ziekenhuis na schaats in haar rug


Suzanne Schulting

In het koude koninkrijk van het ijs heeft Suzanne Schulting de koningin van de shorttrack een schrikbarende dans met het noodlot beleefd. Tijdens een trainingssessie werd haar rug het canvas van een ongewenste diepe snee toegebracht door de schaats van collega Xandra Velzeboer.

Haar collega’s hielden hun adem in toen Schulting zich naar het ziekenhuis moest spoeden om de diepe snee op haar rug te laten hechten.

Remy de Wit de man met de technische teugels van de KNSB in zijn handen deelde een zucht van verlichting toen bleek dat het meeviel: “Iedereen is natuurlijk in eerste instantie erg geschrokken, vooral Suzanne en Xandra.” Hij voegde eraan toe dat Suzanne nu in de bekwame handen van medische professionals is, met de hoop dat ze snel weer haar ijzeren glijders onderbindt.

Schulting haar vizier gericht op een winterse triomf: het WK in Rotterdam van 2024. Ook liet ze de deur op een kier voor een optreden op het EK in Gdansk een toernooi dat zich in de maand januari afspeelt, maar of ze daar nu aan mee kan doen blijft de vraag.

Een grondig onderzoek in het ziekenhuis bracht goed nieuws: geen enkele spier had de schaats geraakt. Met deze geruststellende wetenschap kon de schaatsster weer haar eigen haard opzoeken.

Hieronder de foto die Suzanne zelf plaatste vanuit het ziekenhuis nadat bleek dat de diepe snee in haar rug geen spieren had geraakt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Suzanne er zat een engeltje op je schouder.
Een spoedig herstel gewenst.🍀

Zij heeft echt ongelooflijk veel geluk gehad, het had zomaar anders kunnen aflopen.
Van harte beterschap toegewenst. 💐