Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Kijkers woest op Peter Gillis en Wendy na walgelijke oplichting in Massa is Kassa


peter-gillis-wendy

Wendy van Hout het liefje van Peter Gillis liet gisteren in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Massa is Kassa een geheel nieuw niveau van gierigheid te creëren. Het koppel was in het zonnige Italië en druk zoekende naar de perfecte haarborstel voor Wendy’s haren.

Aangekomen bij een winkeltje stelt Peter voor dat Wendy de borstel gewoon even moet uitproberen. Ondanks een kortstondig protest van Wendy kamt Peter heel ruw door de haren van Wendy. De borstel wordt daarmee goedgekeurd en het stel begeeft zich naar de kassa.

Het drama bereikt zijn hoogtepunt wanneer Wendy met een brutale flair tegen de kassamedewerker zegt: “Het lijkt erop dat iemand deze al heeft gebruikt, kijk, een zwarte haar.” Wendy maakt er een toneelstukje van inclusief wat onsmakelijke geluiden terwijl het haar eigen haren zijn. Ze vraagt onbeschaamd om korting op de ‘gebruikte’ borstel. Na hun vertrek grijnst Wendy dat deze besparing mooi van de belasting afgetrokken kan worden. Kijkers walgen van deze vorm van oplichting voor een kam van een paar euro.

Op Twitter delen kijkers hun ontzetting en ongeloof over dit ongepaste gedrag. “Zo’n houding van een multimiljonair, bespaart op een borstel van een euro. Onbegrijpelijk,” uit iemand zijn frustratie. “Dus dat is waarom ze bij hem is… korting op haar eigen zwarte haar.. snol”, zo klinkt een andere verontwaardigde reactie. Wendy heeft met deze actie haar imago geen goed gedaan.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die trut heeft een goede leermeester getroffen zie je wel.
Wat zijn het toch een stel vieze schooiers.
Mensen die netjes hun brood verdienen, zo te besodemieteren.
Ik hoop dat er geen hond meer naar die serie kijkt , en dat hij van tv afgegooid word.

Dat vieze ding is nog erger dan Gillis, die twee moeten echt van de tv verdwijnen, hopelijk wordt die vetklep failliet verklaard en gaat ze er van door, want die geilt (sorry voor het woord) alleen op zijn geld. Zelf is ze een waardeloze nobody en niet om aan te zien.

Wendy vind ik een hele vreselijke vrouw,nog geraffineerder als peter.Schandalig zoals zij mensen behandelen .
Het is van SBB6 niet in orde dat zulke ordinaire en geldgierige lui op tv komen

Ik heb het niet gezien maar als ik dit zo lees zijn het twee goei bijelkaar 🤬

John de Mol kan weer trots zijn op z’n paradepaardje bah bah wat een zooi allemaal.

john durft ze er niet af te gooien, want die dikke is zooooo uitgemeten,
dat JOHN bang is, dat hij weer doortrapte dingen gaat doen (die dikke dus he)

Zo zie je maar weer, mensen met veel geld moeten hoe dan ook ergens korting op krijgen. Terwijl ze een borstel van een paar Euro makkelijk kunnen betalen.
Weet je meteen wat je moet doen als bij die Wendy iets besteld, of bij Peter op zijn park gaat verblijven. Dan kan je makkelijk korting krijgen met je eigen haar.