Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Krijgt Nicol Kremers straks haar eigen vakantiepark net als Peter Gillis?


nicole kremers

Nicol Kremers stond recentelijk in het centrum van de aandacht tijdens de Kamasutrabeurs. Telegraaf-verslaggeefster Charlotte Sun zocht haar op om het te hebben over Nicol’s recente literaire werk en de band met haar ex partner Gillis en wat de toekomst mag brengen.

Charlotte begint door Nicol’s uiterlijke presentatie te prijzen. “Maar niet de kleding die je zou verwachten hier,” merkt ze op, verwijzend naar Nicol’s conservatieve kledingkeuze. Kremers, alias ‘Zakelijke Nicol’, verklaart: “Hier ben ik als zakelijke Nicol. Daar hoort deze kleding bij.”

‘Zakelijke Nicol’ verschijnt in een outfit die het midden houdt tussen nonchalant en ambtelijk: een verbleekte trui en een joggingbroek in de kleur van onbestemd grijs. Als Charlotte informeert naar haar welzijn, antwoordt Nicol: “Naar omstandigheden steeds beter.”

Het gesprek komt op Nicol’s boek dat ze promoot met een eigen stand op de beurs. “Ik ga niet vertellen wat erin staat, maar het omvat de pieken en dalen van mijn leven,” zegt Nicol. Op de vraag over het ‘potlood-incident’ klapt Kremers dicht: “Daarvoor zou je echt het boek moeten kopen!”

Charlotte nooit vies van een beetje wroeten in gevoelige zaken vraagt naar Nicol’s mening over de beslissing van SBS6 om door te gaan met ‘Massa is Kassa’ ondanks de controverse. Nicol spreekt zich uit: “Als je moreel kompas kapot gaat zodra het om geld gaat, vind ik dat niet goed.”

Aan het einde vraagt Charlotte naar Nicol’s visie op de toekomst. “Veel bezig zijn met investeren en zakelijk gezien heel hard doorpakken,” zegt Nicol. Ze spreekt over haar plannen met OnlyFans en vastgoed. Als Charlotte speculeert over een mogelijke uitstap naar een vakantiepark, ontkent Nicol: “Die sleurhutten kunnen me gestolen worden.” Nou wellicht had Nicol anders haar eigen serie gehad op SBS6 als Peter straks de laan uit wordt gestuurd.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bij een zakelijke outfit denk ik niet aan een flubbertrui en afgewassen joggingbroek. Dat trek je s’avonds thuis aan op de bank, en niet als je je presenteert als “zakenvrouw”.
En op de Kamasutrabeurs zou ik niet naar toe gaan om een biografie van iemand te kopen. Daar zou ik andere boeken/ dingen (ver)kopen.