Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Gaat Rico te Ver? Vechtersbaas onder vuur voor ‘controleren’ vriendin


Rico-Verhoeven

Rico Verhoeven normaal gesproken bekend om zijn harde klappen in de ring lijkt zijn handschoenen te hebben ingeruild voor een rol als komiek, maar niet iedereen zit te wachten op deze carrièreswitch. Onlangs plaatste hij een video op Instagram die meer wegheeft van een flauwe grap dan een knock-out. Het filmpje, waarin hij de garderobekeuze van zijn vriendin Naomy beïnvloedt heeft nogal wat stof doen opwaaien.

Terwijl Naomy een verleidelijk lingeriesetje vasthoudt waarschijnlijk met de intentie het te dragen heeft Rico andere ideeën. Hij kiest rap een huispak uit voor zijn liefde en in een oogwenk is Naomy gehuld in de kleding.

De actie van Verhoeven zorgt voor hilariteit onder sommige volgers. Roy laat bijvoorbeeld weten: “Rico denkt: dit is alleen voor mijn ogen bestemd!” waarop de kickbokser zelf bevestigt met “100%”. Een ander steunt Rico’s protectieve instinct: “Een echte man houdt zijn vrouw voor zichzelf.”

Toch is er ook kritiek. Een voorvechter van vrouwenrechten haalt uit naar Rico’s ‘ouderwetse’ benadering: “Laat haar haar eigen keuzes maken. Het is al veel te lang dat mannen control freaks zijn.”

Rico die gewend is om in de ring de touwtjes in handen te hebben lijkt deze mening naast zich neer te leggen. Zijn gevatte comeback: “Misschien in een volgend leven,” laat zien dat hij de baas in huis blijft, ook als het om kleding gaat.

Hieronder het filmpje:

@ricoverhoeven

I don't think so…….🤔🤣

♬ origineel geluid – Rico Verhoeven
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Er is geen kerel hier op aarde die bepaalt wat ik aantrek. Ik ben oud en wijs genoeg om zelf mijn kleding uit te kiezen.

Dat bezitterige agressieve jaloerse gedrag naar vrouwen toe is gewoonlijk bij die foute boksers.
Die gozer is helemaal ontspoort, de roem is hem maar zijn hoofd gestegen.
Die gewone sympathieke bokser van destijds is nu een verwaand mannetje.
Toen hij popi & binnen was qua geld kon zijn gezin de pot op.
Nu heeft hij zo’n leeghoofdig mediageil opblaaspopje als scharrel. Zij heeft hem voor de roem en volgers & hij haar voor de lekker. Zijn geschreeuw en gescheld bij die persconferentie tegen zijn tegenstander, liet al zien dat hij zijn woede absoluut niet kan beheersen.
Net als de meeste BNer boksers gaan ze meestal de verkeerde kant op.
Hij is nu vooral bezig met de BNer spelen & zijn stoere imago uitbuiten.
Er is niks puur of sympatieks meer over.
Zijn val zal hard zijn uiteindelijk!😝😝😝

Laatst bewerkt op 6 maanden geleden door Julia