Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis deelt opnieuw keiharde klap uit aan Nicol Kremers


Peter Gillis

Peter Gillis blijkt weer naar de rechter te stappen om actie te ondernemen tegen zijn ex Nicol Kremers. Gillis wil dat Nicol een halt toegeroepen wordt voor het spuien van negatieve details over hun gezamenlijke verleden details die volgens hem onder de pet zouden moeten blijven. De rechtbankontmoeting staat voor 9 november in Utrecht op de agenda.

Gillis beweert dat er een afspraak was tussen hem en Nicol een geheimhoudingscontract dat zij na hun scheiding zou hebben ondertekend. Hierin zou zijn vastgelegd wat ze wel en niet mocht onthullen over hun stormachtige relatie. Volgens Gillis heeft Nicol zich niet aan haar woord gehouden en heeft ze zich in de media negatief uitgelaten over hun relatie wat een duidelijke overtreding was. Nicol zegt dat ze de afspraak onder immense druk heeft getekend en dat de hele situatie verre van zuiver was. De rechter ging er niet in mee en vond dat Nicol maar liefst een ton moest betalen aan Peter en nu sleept hij haar dus opnieuw voor de rechter.

Nicol werkt namelijk aan een onthullend boek. Gillis is op zijn hoede en vreest dat dit boek zaken aan het licht brengt die hun afspraak schenden. Hij eist via de rechter een voorpublicatie om elk detail te controleren en eventueel te verwijderen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik denk dat Peter heel erg bang is dat heel Nederland inclusief zijn broodheer leest wat hij Nicol heeft aangedaan. En hoe bang Nicol voor hem moet zijn geweest. En stel je voor dat hij om die reden geen vrouw meer vind, want de relatie met Wendy is hartstikke nep.

Wie neemt Gillis nu nog serieus? Alleen diegene die hij met geweld onder controle kan houden, verder toch geen hond meer. Het is een zielige oude vent die alleen op zoek is naar jonge blaadjes, want een vrouw van zijn leeftijd slaat hem gelijk de deur uit met zijn grote bek.

Die waggelende gehaktbal komt zijn mannetje echt nog wel tegen, wat is het toch stuk verdriet🐷

Nee joh, dat is geen gehaktbal, maar een heel groot worstenbroodje.

Als dat worstenbroodje eens zouden opsluiten samen met die gecremeerde kroket wie weet wat er dan uit voortkomt 🤔🤣🤣🤣

Morgen gaat de nieuwe serie weer van start, met die Wendy er nog in.
Het was toch uit zogenaamd, wie kijkt er nog naar die rotvent, je word gewoon voor de gek gehouden.
Ben benieuwd hoe lang hij op de buis blijft, als het boek van Nicole uit komt.
Hij ziet het met schrik te gemoed wat er naar buiten komt.
Hij kan zijn borst nat maken alvast.