Het laatste showbizz nieuws

Frans Duijts, Shownieuws

Frans Duijts shockeert kijkers met walgelijk opmerking


frans

In een recente aflevering van Het Perfecte Plaatje was het duidelijk dat Frans Duijts bereid was om de grenzen op te zoeken. Tijdens een shoot, waarbij hij samenwerkte met het model Sylvia Geersen ontstond er enige controverse over een zogenaamde ‘gewaagde’ vraag.

Het begon allemaal toen de deelnemers aan het populaire programma werden uitgedaagd om het menselijk lichaam te presenteren met behulp van miniatuurfotografie. Frans die zijn creatieve visie wilde uitdrukken, beschreef een idee waarbij Sylvia’s navel centraal zou staan: “Ik wil Syl op haar rug leggen, haar navel gebruiken als een soort meertje, met op de achterkant een gebergte,” deelde hij enthousiast.

Maar het was een specifieke vraag tijdens de fotosessie die voor ophef zorgde. In zijn zoektocht naar de perfecte hoek suggereerde Frans namelijk of hij tussen Sylvia haar benen mocht fotograferen iets dat Sylvia onmiddellijk afwees: “Nee! Dat kan écht niet. Zoek maar een andere hoek.”

Frans probeerde de situatie luchtig te maken door te benadrukken dat zijn verzoek puur artistiek was. Hij gebruikte zelfs presentator Tijl Beckand om zijn bedoelingen te illustreren. Toch kon Sylvia het gevoel niet van zich afschudden: “Dit voelt heel raar,” bekende ze.

Om het goed te maken, liet Frans zijn creativiteit op een andere manier zien. Hij veranderde zijn idee en creëerde een miniatuurlandschap rond Sylvia’s navel, compleet met zand, gras en een figuurtje dat aan het vissen was. Hoewel Frans zelf tevreden was over zijn creatie was de jury dat helaas niet. William Rutten één van de juryleden was kritisch: “Ik vind het licht niet zo mooi en ik mis de scherpte op het juiste punt.” Frans kreeg een teleurstellende vijf als beoordeling.

DAN NOG EVEN DIT:

We hebben nieuws dat je niet wilt missen. We hebben een plekje veroverd bij Google Nieuws! Voor degenen onder ons die denken: ‘Google wat?’, geen paniek! Je kan ons nu volgen op Google Nieuws en zo blijf je sneller op de hoogte van de laatste roddels.

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Klik op deze link en klik dan op het knopje met het sterretje en klaar je volgt ons nu op Google Nieuws. Zie de foto hier beneden met de groene pijl.

Dit is net zoiets als een abonnement op je favoriete website, maar dan digitaal en helemaal gratis! Dus, klaar voor nog meer smeuïge roddels? Dan zien we je daar!

Klik op deze link en dan op het sterretje om ons te gaan volgen op Google Nieuws.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een viezerik, ging ook al vreemd bij het leven. Hij zal van zijn dikke moeke thuis wel weer met de mattenklopper krijgen.🤮💩👊
Walgelijke omhoog gevallen vent. Ware aard komt boven nu hij BNer is denkt dat ie zich alles kan veroorloven.

Laatst bewerkt op 6 maanden geleden door Hannah