Het laatste showbizz nieuws

Caroline van der Plas, Shownieuws

De duistere kant van Caroline van der Plas onthuld door ex-man


Caroline van der Plas

Kort geleden maakte Eus in Vandaag Inside bekend dat er binnenkort een biografie uitkomt van Caroline van der Plas waar ze niet blij mee is. De reden daarvoor is dat er in het boek een geheim wordt onthuld wat ze liever verborgen had willen houden. Het blijkt namelijk dat Caroline al 15 jaar haar kinderen weghoudt van haar ex man die via de rechter gewoon een omgangsregeling had. Haar ex genaamd Dennis Grippeling was zelfs zo wanhopig dat hij in 2006 een brug beklom en er vanaf zou springen als hij zijn kinderen niet mocht zien. Caroline had hem tot wanhoop gedreven.

Nu doet Dennis zelf een boekje open over die roerige tijden in een interview met de Story. “Het lijkt wel alsof iedereen die actie van mij is vergeten. Waar waren jullie in 2006? Niemand die een oor naar me had”, beweert de duidelijk gefrustreerde vader. “Ik wou dat er diepgravende journalisten waren die eens keken naar ouders zoals Caroline die uit wrok hun kinderen bij de andere ouder weghouden.”

Caroline nu een rijzende ster, wordt vaak geprezen in de media. Maar Dennis heeft daar duidelijk een andere mening over: “Caroline is niet zo’n jolige, leuke en vriendelijke vrouw. Ze is heel bazig, verongelijkt en onbetrouwbaar.”

Dennis hint naar jaloezie als de drijvende kracht achter Caroline’s acties. “Ik vermoed dat ze jaloers werd als onze kinderen na een geweldig weekend bij mij terugkwamen.”

De onenigheid is al lang geleden begonnen en de kinderen zijn nu volwassen, maar volgens Dennis is er een schaduw die boven hun relatie hangt. “Wie weet wat Caroline hun allemaal heeft wijsgemaakt in al die jaren. Het is niet makkelijk voor hen om al die indoctrinatie te boven te komen”, meent hij.

Maar niet iedereen staat aan de kant van Dennis. Zelfs zijn eigen vader, Reindert, lijkt Carolines kant te kiezen. “Ik ben trots op hoe goed Caroline het doet”, zegt Reindert, duidelijk geïrriteerd door de hele situatie. “Al die roddels zijn gewoon politiek. Men probeert haar onderuit te halen omdat de verkiezingen eraan komen.”

Reindert voegt toe: “Als je echt de waarheid wilt weten, zou je ze beiden moeten spreken.” Caroline houdt nu wijselijk haar mond over de situatie. Het enige wat ze heeft losgelaten is dat er wel een reden was om haar kinderen weg te houden bij haar ex man. Wat die reden is laat ze in het midden.

DAN NOG EVEN DIT:

We hebben nieuws dat je niet wilt missen. We hebben een plekje veroverd bij Google Nieuws! Voor degenen onder ons die denken: ‘Google wat?’, geen paniek! Je kan ons nu volgen op Google Nieuws en zo blijf je sneller op de hoogte van de laatste roddels.

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Klik op deze link en klik dan op het knopje met het sterretje en klaar je volgt ons nu op Google Nieuws. Zie de foto hier beneden met de groene pijl.

Dit is net zoiets als een abonnement op je favoriete website, maar dan digitaal en helemaal gratis! Dus, klaar voor nog meer smeuïge roddels? Dan zien we je daar!

Klik op deze link en dan op het sterretje om ons te gaan volgen op Google Nieuws.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Carolien gaf zelf al aan, waar twee vechten , hebben er twee schuld.
Dat Carolien nog steeds een goed contact heeft met haar (ex) schoonvader ,wil ook iets zeggen, en niet met zijn zoon.
Het is gewoon een hetze van die ex, om haar onderuit halen nu met de campagne en de verkiezingen.

Hou dit lekker allemaal binnenshuis en meneer de ex natrappen doe je maar in je eigen tijd. En diegene die dat boek gaat schrijven bah, wat een vreselijk figuur pm dit in de openbaarheid te brengen.

Buiten al die familie ellende’s om..die vrouw zit de hele dag op Twitter iedere scheet die ze laat daar brengt ze verslag van uit. Op het irritante af. Geeft er iemand een weerwoord, of stelt er iemand een vraag die madame niet aanstaat, dan krijg je een blok, of een grote bek.

Smerige judassen die schrijfster en psychisch gestoorde ex.🤮

Helaas heeft Marcia bewust of onbewust helemaal vergeten te verifiëren of het verhaal van de ex-man wel klopt. Wat blijkt: hij zelf heeft een donkere kant.