Het laatste showbizz nieuws

Rachel Hazes, Shownieuws

Rachel Hazes is weer bezig met haar onmiskenbare gedrag


Rachel Hazes

Laatst bleek Rachel Hazes nog gelogen te hebben over haar vermiste koffer bij KLM. Volgens Yvonne Coldeweijer is Rachel een narcist en continue op zoek naar aandacht. Yvonne lijkt toch weer gelijk te krijgen, want Rachel zoekt nu weer aandacht als de eeuwige weduwe van André Hazes senior.

Op haar Instagram account deelt ze namelijk hun trouwvideo van 32 jaar geleden. Rachel zegt er het volgende bij:

.“Lieverd, 32 jaar geleden sprak jij deze woorden uit en inderdaad jij hebt woord gehouden,” deelt Rachel met een vleugje emotie. Ze gaat verder met: “Jij zal altijd mijn grote liefde blijven en alles zal ik in jouw denkwijze doen. Jouw Allessie.”

Maar het pad van hun liefde was niet altijd zonder hindernissen. Eerder had Rachel een emotionele post gedeeld ter herdenking van André’s overlijden, waarin ze beloofde: “Tegen mij zei jij altijd ‘ik vecht me dood voor jou’. Ik beloof jou dat ik tot mijn laatste snik mij kapot blijf vechten voor jou! Nou lieverd, neem lekker een neut boven met mijn andere dierbaren en dan neem ik er één, misschien twee, vandaag met jouw dierbaren hier beneden. Hou van jou schat. Jouw allessie.”

Hieronder de video:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vreselijk hoe ze die ouwe vereerd net een God.
Het was een en al agressie daar in huis, met zijn gezuip en gesnuif.
Alles vloog dan door de kamer daar, Andre junior en Rox hebben niet voor niets mentale problemen (gehad) en nog. En ze stapte geregeld op, en de scheiding in gang gezet.
Mentaal is er van alles met haar aan de hand, dat ze zo positief er aan terug kan denken zeg.
Ik denk ook wel eens terug aan Ellen zijn 2e vrouw, die werd besodemieterd waar ze zelf bij stond , door die snotneus van 15 toen en die ouwe.
En niet te vergeten dat door haar , zijn 2 andere kinderen buiten gesloten werden, hij mocht ze van haar niet meer zien.
Het is een misbaksel die bijna door iedereen uitgekotst word.

CJRISJE, weet jij dat Rachel haar kleinzoon niet mag zien omdat Monique dat verbiedt aan André?

VICTOR het gaat niet om monique! mooi hoe jij t weer weet te draaien mafkees! vertel andes ook even waarom ze haar andere kleinkind niet meer ziet. ook de schuld van monique? dat ze haar hele familie tegen zich heeft is ook de schuld van moniek?
dat ze alleen nog wat zuipschuiten om zich heen heeft omdat ze zelf een alcoholieker is is ook de schuld van moniek? dat het ggz gefaald heeft, ook de schuld van moniek?
trek de gordijntjes maar weer dicht en doeg victor van galen.👋

Zo gauw je in een soort ja maar bericht vervalt ,weet je dat Chris gelijk heeft en zoek je gewoon een excuus voor vertoond gedrag .

Daar heeft ze toch zelf voor gekozen , die kleine heeft toch geen goede voorbeelden,ook bij Monique en die kleuter niet.

Victor/Rachel je bent om te kosten!!!🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤬🤬🤬🤬

Perfect verwoord Chrisje! Precies zoals het is.👍

Jammer dat ik jou bericht niet kan liken, jou reactie klopt helemaal.
Dus bij deze alsnog een 👍🏻

Tijdens hun trouwbeloftes logen ze al 😂
Moet je vooral aan iedereen laten zien !
Goed bezig Rachel.

Andre zijn enige grote liefde was Ellen .En hij wist waarom ze wegging en om te voorkomen dat hij dat onder ogen moest zien dat waarom heeft hij zich in dit kansloos verhaal gestort en zich dood gezopen en gesnoven omdat zijn geweten nogal eens opspeelde

Is dat mens nu nog niet opgesloten????

Het is een grote warboel van leugens en bedrog bij die dame, wat is het toch een ziek persoon🤬

‘🍸🍸🍸..met jouw dierbaren..hahahah🤣🤣🤣😃😃 Die heeft ze allemaal de tent uitgevochten en weggejaagd.
Hij zou haar uitkotsen als hij wist wat voor zootje ze van haar leven & zijn gezin heeft gemaakt.😜😜😜