Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Andre Hazes onthult de echte bizarre reden voor breuk met zijn moeder


André Hazes en zijn omstreden moeder Rachel hebben nu al een jaar geen contact met elkaar. Dit alles leek in eerste instantie te maken te hebben met een gelekte brief die enkel bedoelt was voor Sarah van Soelen. In de brief maakte Andre het uit met Sarah en ging hij los op Monique Westenberg die zijn leven had verpest. Toch ontkent Rachel dat zij die brief heeft gelekt en ze vond dit zelfs een reden om Yvonne Coldeweijer voor rechter te slepen.

Het lijkt erop dat de echte oorzaak van de vete ergens anders ligt, vertrouwt Yvonne haar luisteraars toe tijdens haar podcast De Juice Show. “Inmiddels weet ik dat het waarschijnlijk door iets anders komt, wat zich in diezelfde tijd heeft afgespeeld. Ik heb gehoord dat de ruzie eigenlijk komt omdat… Weet je nog Sarah Saal? De tweede Sarah”, onthult ze.

Ze duikt dieper in het verhaal: “Ze was samen met hem op vakantie geweest, toch? En ik had toen dat eerste filmpje van hen in dat vliegtuig. Een spion had hen toen echt full frontal gefilmd in het vliegtuig. Story of Privé heeft hem toen, geloof ik, opgewacht toen hij terugkwam van het vliegveld.”

De onthullende foto’s van André en zijn nieuwe vlam waren een primeur voor Yvonne. “Toen hij terugkwam, heeft een fotograaf hem opgewacht bij Schiphol, bij de VIP, en daar hebben ze de foto van gemaakt en André ontdekte dat zijn moeder de Story had getipt dat hij daar zou aankomen. En daarom kregen ze toen ruzie, dus ik denk dat het dat is.”

Co-host Mark Koster kan zijn verbazing niet verbergen: “Waarom belt die moeder daarover? Kun jij nou eens proberen in het brein van die vrouw te gaan? Het is moeilijk, we komen in een heel zwarte materie terecht. Waarom zou een moeder dat doen over haar zoon?”

Yvonne meent het antwoord te hebben: “Omdat ze eigenlijk allemaal dit leven willen. En ik denk dat Rachel gewoon denkt: dat is handig, dat is goed, hij moet in de media komen. En dat wil eigenlijk André ook. Alleen ik denk dat hij ervan geschrokken is dat zijn moeder hem volledig passeert en daar niet over overlegt of zoiets en gewoon belt. Dat is natuurlijk wel shocking.”

Mark peinst verder: “Maar je zou vrouwen eigenlijk uit hun moederschap kunnen zetten. Dat bestaat niet, maar als je dit zo hoort… Dit is toch zo’n ontaard gedrag? Hoe ver ben je dan gezonken?”

Yvonne is ervan overtuigd dat Rachel zichzelf niets verwijt. “Ja, dit is normaal. Dit is bij hun normaal. Ik denk dat hij dit soort gedrag veel en veel vaker al heeft gezien. Maar op een gegeven moment, ja, dan word je volwassen en dan denk je… Weet je wel, hoe je als kind denkt dat je ouders echt de meest fantastische helden ever zijn en later ziet dat het ook maar mensen zijn.”

Ze vervolgt: “En dat is helemaal niet erg. Maar dan zie je dus ook hun foutjes en hun dingetjes. En toen heeft hij denk ik op een gegeven moment gedacht van: dat kan toch eigenlijk helemaal niet? Ik denk dat Rachel dit heel haar leven al doet voor hem. Ik denk niet dat het een nieuwe ontwikkeling was ofzo.”

André plant om de twist met zijn moeder een rol te laten spelen in zijn aanstaande documentaire. “Die snotneus heeft het door, hè? Die weet het. Zijn moeder scoort, hij niet. Dus wat gaat hij doen? Hij gaat zijn moeder dus benoemen in zijn docu en zijn ruzie met zijn moeder gaat hij uitmelken. Want hij heeft het niet van een vreemde dat uitmelken.”

Ze eindigt: “Dat heeft hij goed afgekeken. Hij denkt: als ik niet meer relevant ben en mijn relaties niet meer, dan neem ik mijn moeder. Zo! Dit is even laag als wat Rachel zelf doet!”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een overdaad van nieuws over die Hazes familie zeg.
Krijg er genoeg van onderhand.🤮🤮🤮

Ik pak effe keuze erbij en doe met je mee Chrisje. 🤮🤮🤮🧻🤭
Zal er gelijk voor nu Yvon ook maar achterlaten🧻

Joh die moeten gewoon weer wat zien te verkopen ,vandaar dat charme offensief 😂😂😂😂

Dank je wel Nellie, ik kon je 🧻goed gebruiken. Want ik wordt ook 🤢🤮 van die familie.

Dat moest dus geen keuze zijn maar KEUKENROL 😳