Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

De vriendin van Rico Verhoeven laat even zien waarom Rico zo gek op haar is


Rico Verhoeven de kickbokser heeft de liefde gevonden in Naomy van Beem, een dame wiens opvallende rondingen volop in de schijnwerpers staan en door niemand onopgemerkt blijven. Zij deelt deze, zonder enige terughoudendheid, met de wereld via haar Instagram account.

Het lijkt erop dat Naomy aanzienlijk veel uren doorbrengt met het perfectioneren van haar achterwerk. Een serie foto’s op Instagram geeft een inkijkje in haar routine. Ze begint met een foto waarop ze haar ‘booty work out’ presenteert, essentieel voor haar vorm. Vervolgens deelt ze een beeld van haar ijsbad ritueel, een die wellicht opgeslagen wordt in jouw favoriete collectie.

Hoewel het niet per se over het ijsbad gaat. Niemand, zelfs Wim Hof niet, zou er echt aandacht aan besteden. De kracht zit hem in de foto waar Naomy naast poseert, gehuld in een outfit die weinig aan de verbeelding overlaat.

Hieronder de foto:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Rico kickt op de dikke billen en boobs van zijn scharrel. En miss barbie op zijn BN’er schap, dankzij hem heeft zij nu vele duizenden volgers.
Hoe goedkoop & hersenloos kan je zijn..🤭🤣😛