Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Beelden uitgelekt van wild feestje van de Meilandjes


Het is niet elke dag dat een icoon als Erica Meiland een mijlpaal als zestig jaar bereikt, en je kunt er zeker van zijn dat de Meilandjes daar een groots feest van maken. Erica’s 60ste was het decor voor een extravagant themafeest, waarvan de eerste beelden nu dankzij dochter Maxime de wereld in zijn gestuurd.

“Mama haar 60ste verjaardag. Raad het thema,” teasde Maxime in een Instagram-post, compleet met een reeks foto’s. Jazzmuziek, een swingende band en Charleston-outfits waren de orde van de dag. Terwijl op de beelden de familieleden Erica, Maxime en Montana lustig proosten, trekt ook Leroy de aandacht met zijn Peaky Blinders-achtige ensemble.

Hoewel de beelden jubelende reacties oogstten — “Fantastisch wat zien jullie er geweldig uit!” schreef een enthousiaste volger — was er ook ruimte voor enige kritiek. “Vanwege haar leeftijd hadden ze beter voor het thema Swinging Sixties kunnen kiezen,” merkte een andere Instagram-gebruiker op.

Bijzonder genoeg lijkt het erop dat het financiële tij de Meilandjes gunstig gezind is. Ondanks dat dochter Maxime haar inkomsten zal zien afnemen door het naderende einde van de populaire serie Chateau Meiland, kon de familie zich dit luxueuze festijn kennelijk goed veroorloven.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Op de foto van Maxine ziet ze er echt verdrietig uit omdat ze haar huis MOET verkopen en ook de SCHEIDING van Leroy zie je dat het haar niet oud laat op de foto. dat van die scheiding las ik ook op deze site dus zal het allemaal wel waar zijn. Heel die familie zit in de rouw, zoveel pech als deze mensen hebben, verschrikkelijk !!!

Uitgelekt!?
Ze heeft die foto’s zelf online gezet.

Hoezo is Erica een icoon? Niet elk personage die op t.v. komt is een icoon, verre van😤

Wat ik zie zijn een stelletje overjarige losbollen die o zo graag nog eens in de belangstelling willen staan.

Precies dat Nellie en dan lopen er een paar de hele dag zo hard te gillen dat je oordoppen nodig hebt.