Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Huwelijkscrisis: Wilfred Genee betrapt op vreemdgaan


Wilfred Genee zijn liefdesnest met zijn vrouw Lili Pirayesh lijkt meer op een vechtkooi dan een veilige haven. Jan Roos steekt van wal: “Het gaat al heel lang niet goed tussen hen,” en voegt toe, “Als je heel lang bij elkaar bent, wordt het minder spannend tussen de lakens.”

Dennis Schouten, die de binnenkant van het huis van Genee beter kent dan zijn eigen broekzak, valt Jan bij: “Zij hebben al heel lang een platonische relatie.” En hij gaat verder, “Toen ik twee jaar geleden de kerst met hen heb doorgebracht, kwam het gebrek aan het liefdesspel al ter sprake.”

Jan heeft zijn oor te luisteren gelegd bij een bron binnen Veronica Offside, het programma dat Genee ook aan elkaar praat. En wat zegt deze mol? “Die zegt dat Wilfred Genee weer vreemdgaat. Het huwelijk ligt bijna volledig aan barrels.”

Dus, hoe zit dat nu precies, willen we natuurlijk allemaal weten. Dennis stelt de vraag waar we allemaal het antwoord op willen: “Huwelijkscrisis?” En Jan antwoordt zonder een moment te aarzelen: “Huwelijkscrisis!”

Kortom, het huwelijksvuurwerk tussen Wilfred en Lili lijkt definitief gedoofd. En als de woorden van deze insiders waar zijn, dan staan we aan de vooravond van een scheiding.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die Dennis Schouten, heeft al veel langer geleden, naar buiten gebracht dat Wilfred vreemd ging.
En in zijn auto een ontharings apparaat heeft liggen , hij houd van kaal.
Ben benieuwd dat dit ook besproken word in vandaag inside.
Ze weten daar van iedereen wel iets te zeggen.
Zouden de heren Wilfred ook voor de leeuwen gooien.

Ik denk niet dat de heren van Vandaag Inside Wilfred voor de leeuwen gooien. Die houden elkaar de hand boven het hoofd. Over andere mensen die vreemd gaan of iets anders doen hebben ze altijd wel commentaar.

Dat is toch privé, daar hebben wij toch niks mee te maken.

Waarom moeten de heren van Vandaag Inside het wel over andere het hebben als iemand is vreemd gegaan. Als dat privé is?

Of dat hun kijken of het wel privé is ja of nee.
Ze zeggen alles , waar of niet waar.

Inderdaad oud nieuws Chrisje 😀