Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Martien Meiland betrapt in de bosjes van Katwijk met mannen


In een spraakmakende aflevering van SBS’s ‘Vandaag Inside’ bladerde Wilfred Genee door het explosieve nieuwe boek van Caroline van Eeden, de voormalige hartsvriendin van Martien Meiland. En wat hij voorlas, zal je mond doen openvallen! “Je parkeert, stapt uit en loopt de bosjes in,” onthulde Genee over Martien’s avonturen op parkeerplaatsen.

Martien zelf kon er niet omheen en bevestigde het verhaal later in ‘RTL Boulevard’. “Jazeker, ik was veertig toen ik uit de kast kwam, ik wilde het ontdekken. Ik schaam me daar ook niet voor, nee.” Maar wacht, er is meer!

Valérie Lempereur, die ooit de familie Meiland adviseerde, gooide nog wat extra olie op het vuur in het Vlaamse weekblad Dag Allemaal. “Nee Martien, het gaat over iets dat je pas zeven jaar geleden aan tafel hebt verteld aan Erica. En het was trouwens – als ik Caroline goed heb begrepen – geen parkeerplaats gedoe, het gebeurde in de bosjes bij Katwijk.”

Dus het was gewoon een bosje, geen speciale parkeerplaats voor avontuurtjes? Dat plaatst Martien’s bekentenis in een heel ander daglicht. Maar het drama stopt hier niet. Caroline zegt zelfs dat ze een posttraumatische stressstoornis (PTSS) heeft opgelopen door de Meilands. Martien’s reactie? Eerder luchtig. “Misschien hoopt hij dat ze mij niet alles heeft verteld,” zegt Lempereur.

Het lijkt erop dat Martien Meiland een hoop uit te leggen heeft – niet alleen over de bosjes, maar ook over de beschuldigingen van Caroline.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Had je iets anders verwacht dan van
hem dan