Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Meilandjes stoppen met tv-werkzaamheden dit is het laatste seizoen


Het iconische programma ‘Chateau Meiland’ lijkt op zijn laatste benen te lopen, en insider Jan Dijkgraaf, bekend van zijn Meiland-biografieën, onthult schokkend nieuws. In een recente podcast, ‘Nare Jongens’, verklapt hij dat hij bezig is met het vierde en laatste boek in de Meiland-saga, dat gelijktijdig met het einde van de tv-show zal verschijnen. “Ik weet natuurlijk wel wanneer dat misschien is, maar daar ga ik niks over zeggen,” fluistert Dijkgraaf mysterieus.

Dijkgraaf, de auteur achter de Maxime, Martien, en Erica-boeken, heeft een sensationele mededeling. Volgens hem zijn de dagen van de geliefde serie op SBS 6 geteld.

Het einde van ‘Chateau Meiland’ lijkt dus in zicht, en Dijkgraaf plant een onthullend slotakkoord. Het vierde boek, dat hij samen schrijft met Timon Moll, eindredacteur en regisseur van de show, zal verschijnen zodra de serie stopt. “Wij hebben dus ooit afgesproken: we brengen aan het eind van de serie nog een boek over achter de schermen wat daar allemaal gebeurd is. Nou, en dat krijgt nu weer wat extra inhoud,” vertelt Jan, verwijzend naar het boek van Caroline van Eeden, de oude huisvriendin van de Meilandjes.

De Meilandjes staan natuurlijk bekend om hun ongefilterde uitspraken en extravagante levensstijl. Zo werd onlangs onthuld dat Martien, het boegbeeld van de familie, betrokken was bij een pikante parkeers*ks-ervaring. In een voorleesmoment op ‘Vandaag Inside’ uit Caroline’s boek wordt beweerd dat Martien deze gewaagde activiteit heeft ondernomen. Martien zelf haalde er zijn schouders over op en verklaarde: “Ja, zeker. Natuurlijk. Ik was 40 toen ik uit de kast kwam en wilde dat allemaal gaan ontdekken.”

Met het einde van ‘Chateau Meiland’ in zicht, belooft het vierde boek een laatste, knallende toevoeging te worden aan de Meiland-sage.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als het waar is dat ze stoppen, beter nieuws kunnen jullie niet brengen.

Hier hangt de vlag al uit!🇳🇱

Jammer

Dat zou heel mooi zijn.

Zeggen ze elk jaar, puur om de werkgever weer een zak geld voor ze neer te laten leggen. En als dat binnen is, dan gaan ze toch weer een jaartje door.😝😆🤣
Het standaard riedeltje.
Alles voor geld, ze hebben al miljoenen & het is nooit genoeg.
Hoe cheap kan je zijn.😝

Hopelijk heeft Caroline ze het laatste zetje gegeven.👊👊👊
Perfectooo!!!

Dat werd tijd