Het laatste showbizz nieuws

Glennis Grace, Shownieuws

Glennis Grace is kapot van verdriet


Ze was ooit de ster die ieders hart veroverde, maar de laatste tijd lijkt het leven van Glennis Grace op een roetsjbaan van opmerkelijke gebeurtenissen. Nadat haar carrière stil kwam te liggen en de schijnwerpers haar leken te negeren, heeft Glennis nu een nieuw plan om zichzelf opnieuw in het nieuws te krijgen.

De zangeres, die voorheen elke zaal vulde, heeft nu helaas weinig optredens meer. Haar inkomsten zijn opgedroogd en haar financiële zorgen nemen toe.

Haar carrière raakte in het slop, omdat ze onlangs schuldig bevonden is aan het aanvallen van minderjarig supermarktpersoneel. Het nieuws verspreidde zich als een lopend vuurtje en haar reputatie kreeg een flinke knauw. Haar naam, eens synoniem voor talent en charme, wordt nu in een heel ander daglicht geplaatst.

En het slechte nieuws blijft haar achtervolgen, want Glennis wordt nu geconfronteerd met een ander tragisch verlies. Op haar Instagram-account deelde ze hartverscheurend nieuws over het onverwachte overlijden van een goede vriend. Ze is echt kapot van verdriet.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

“Op haar Instagram-account deelde ze hartverscheurend nieuws over het onverwachte overlijden van een goede vriend.
Ze is echt kapot van verdriet”

Overkomt veel mensen dagelijks.
Blijft wel triest

Dat hoeft ze dan toch niet met ons te delen, houd sommige dingen a.u.b. eens voor jezelf en dat geldt niet alleen voor haar.

Maxima is de grootste fout de gelukzoeker die denkt dat ze koningin is maar dat is niet maar een profivieteur