Het laatste showbizz nieuws

Marco Borsato, Shownieuws

Zoon Marco Borsato doet heftige onthulling over zijn vader


Het gonst van de geruchten – Marco Borsato zou voorgoed het podium vaarwel hebben gezegd. En wie anders dan Luca Borsato, een insider bij uitstek, wierp dit opmerkelijke nieuws in de wereld.

In een onthullende twist besloot Luca Borsato om niet alleen over zijn eigen muzikale traject te praten tijdens een spraakmakende aflevering van Paul Barewijk’s podcast “Paul’s Huisfeest”. Hij liet ook een bom vallen over zijn vader. Zou er ooit nog een magisch duet tussen vader en zoon plaatsvinden?

“Dit duet laten ze of nog jarenlang op zich wachten, of het komt er simpelweg nooit van”, maakte Luca Borsato duidelijk. Een hernieuwde optreden van Marco Borsato als zanger lijkt voorlopig geen realiteit te zijn. En toen voegde Luca een verontrustende onthulling over zijn vader toe…

Luca gaf toe dat Marco Borsato op dit moment helemaal niet bezig is met een comeback als zanger. “Of hij überhaupt wel weer op het toneel verschijnt, dat is nog maar de vraag”, gaf Luca de fans weinig hoop. De reden hiervoor is helder. Luca verwoordde het als volgt…

“Er is veel gebeurd. Iemand is flink beschadigd en geraakt door alles wat er heeft plaatsgevonden. Daarom denk ik dat het nog wel even zal duren voordat hij überhaupt een beslissing neemt. En het zou zelfs kunnen dat hij die beslissing nooit definitief maakt”, onthulde Luca Borsato in een openhartige uitspraak over de toekomst van Marco Borsato. De mogelijkheid dat we Marco Borsato nooit meer op het podium zullen zien, lijkt dus meer dan reëel gelukkig kan Marco in de cel nog een noot kraken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

“Of hij überhaupt wel weer op …” of “Of hij wel weer op …”
Wat hebben Nederlandse taal deskundigen hierover te zegen?

Wat mij betreft die “überhaupt” is here helemaal overbodig en voegt helemaal niks bij.

Überhaupt kan omgebogen worden naar ooit en zo voegt het wel iets toe.

Het is toevoegen en niet bijvoegen 😉

😅🤣😂👍

Allebei viezerikken die foto’s van hun komkommer naar vrouwen sturen.
Leontien zal zich wel schamen voor dat schorem. Bah!

Ik was Marco Borsato allang voor dat hele gedoe zat, dus het best lekker rustig zo. Die zoon van hem is geen haar beter.