Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Maarten van Rossem valt van zijn stoel in De Slimste Mens


De nieuwste aflevering van De Slimste Mens staat garant voor een onverwachte wending. In de spannende eerste ronde wordt plotseling de naam Gavin Rozario genoemd. Presentator Philip Freriks vraagt vol interesse: “Wat maakte deze persoon eigenlijk beroemd?” De kandidaten waren cabaretier Isabelle Kafando, politiek-deskundige Elodie Verweij en musicalster Nandi van Beurden. Maar deze dames blijken stuk voor stuk niet op de hoogte van de link tussen Gavin Rozario en Gordon.

Maarten van Rossem valt bijna van zij stoel door deze vraag en grijpt meteen de kans om zijn scherpe geest te tonen en drukt enthousiast op de bel. “Natuurlijk had ik geen idee, en ik ben opgelucht dat zij het ook niet wisten”, licht hij toe met een grijns. “Dit soort trivia zijn werkelijk de krenten in de pap van de mediawereld. Ze verdienen zelfs een extra punt voor het negeren ervan.”

Hij kijkt naar de deelneemsters en voegt eraan toe: “Het is een applaus waard dat jullie niet voor die flauwekul zijn gevallen.” Het lijkt een opluchting te zijn, vooral voor Nandi, die glimlachend zegt: “Ik ben zo blij dat ik niet heb gereageerd met een gok.” En gelukkig heeft haar beslissing haar geen windeieren gelegd, want Nandi eindigt als triomfantelijke winnaar van deze aflevering. Maar helaas moeten we vaarwel zeggen tegen Isabelle, die het strijdtoneel verlaat.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het was een super aflevering, ik kijk nauwelijks t.v.
maar De Slimste Mens en Met het mes op tafel vind ik gewoon lekker relaxed kassie kijken.