Het laatste showbizz nieuws

Marco Borsato, Shownieuws

Grote paniek bij Marco Borsato ook hij moet naar de gevangenis


Thijs Römer, de gevierde acteur, heeft van de rechter een hogere straf gekregen dan de officier van justitie had geëist. Thijs moet naast zijn taakstraf namelijk ook nog een maand de cel in. Hiermee wil de rechter duidelijk een voorbeeld stellen aan bekende Nederlanders dat dit gedrag niet wordt getolereerd en stevig wordt bestraft. Thijs wordt ervan beschuldigd dat hij tussen 2015 en 2017 met minderjarige meisjes zou hebben gechat en ze gevraagd zou hebben naar foto’s en filmpjes en bepaalde dingen te doen.

Nu Thijs deze straf heeft gekregen, zal Marco Borsato waarschijnlijk in blinde paniek zijn. Want Marco heeft nog meer op zijn kerfstok dan Thijs. Marco wordt namelijk beschuldigd van het misbruiken van een minderjarige. Volgens deskundigen zou Marco het slachtoffer verschillende keren hebben aangerand. Dit zou betekenen dat Marco, als hij schuldig wordt bevonden, wel eens veel langer dan Thijs achter de tralies kan verdwijnen.

De uitspraak in de zaak van Thijs is voor Marco slecht nieuws, want het lijkt erop dat de rechter je niet laat wegkomen met alleen een taakstraf, zelfs niet als de officier van justitie dat eist.

Volgens een jurist zou Marco beter gewoon kunnen bekennen en zeggen dat hij spijt heeft. Dit is iets wat Thijs juist niet heeft gedaan, ook al was het bewijs overweldigend. De rechter heeft Thijs dat erg kwalijk genomen: hij zag niet in dat hij iets fout had gedaan en toonde geen spijt.

Na zijn celstraf moet Thijs zich verplicht laten behandelen bij een psychiater. En Marco zou zomaar voor maanden achter de tralies kunnen belanden als hij schuldig wordt bevonden

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties