Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Drama voor Hélène Hendriks met spoed naar ziekenhuis


Het was een moment dat menig kijker van De Oranjezomer niet snel zal vergeten: Hélène Hendriks toonde onlangs openhartig haar rechterhand en deelde met de wereld dat het topje van haar pink ontbreekt. Maar achter deze opmerkelijke onthulling gaat een schokkend verhaal schuil. In een exclusief gesprek met Story vertelde Hendriks de angstaanjagende details van het incident. “Het is een verhaal dat je niet voor mogelijk houdt.”

Het traumatische voorval vond plaats tijdens Hélène’s actieve periode als hockeyster, tijdens een intense wedstrijd tussen haar team Push en Kampong. “Die bal raakte mijn hand met een ongelooflijke kracht, en op dat moment wist ik dat het helemaal mis was”, onthulde ze aan BuzzTalk. Een onmiddellijke evacuatie op een brancard volgde al snel.

In het ziekenhuis vroeg de chirurg of iemand het ontbrekende vingertopje had meegebracht. Tot haar spijt was dit niet het geval. Maar de vastberadenheid van Hélène’s teamgenoten leidde tot een indrukwekkende zoektocht naar het vermiste stukje vinger. Uiteindelijk werd het topje gevonden, maar het was te laat om haar pink te redden.

Dit tragische incident betekende het abrupte einde van Hélène’s veelbelovende hockeycarrière. Desalniettemin heeft de handicap, die ze jarenlang in het verborgene droeg, haar leven een verrassende wending gegeven, aldus Hendriks zelf. “Het is een bizar gegeven, maar dit moment heeft ook de deur geopend naar mijn carrière in de televisiewereld.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties