Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Sarah van Soelen heeft helse pijnen en moet met spoed geopereerd worden


In een heftige onthulling heeft Sarah van Soelen het voormalig liefje van niemand minder dan André Hazes haar hartverscheurende verhaal gedeeld. Bij een opvallende foto waarin ze haar verwijderde implantaten vasthoudt, heeft ze openhartig haar pijnlijke reis naar herstel gedeeld.

Sarah zegt er het volgende over:

“Ik heb 6 jaar geleden mijn borsten laten doen en ik was daar heel erg tevreden over en alles ging goed. Tot eind vorig jaar heb ik last gekregen. Alsof ze in de brand stonden. Ik heb het toen laten gaan, maar dit jaar kreeg ik dezelfde pijn en heb toen actie ondernomen. Tranen in me ogen van de pijn dat ik had wilde ik mijn borsten er op dat moment a la minute eruit hebben.”

“Ik ben naar Velthuis Kliniek gegaan omdat ik daar de beste recensies had en bij hun staat veiligheid op nummer 1. Wat voor mij best belangrijk is. Ik ben toen naar een consult gegaan en hebben we besloten om toch een operatie te doen ipv een scan. Want het kon makkelijk zo zijn dat ze lek of gescheurd waren. Toch wilde ik dan gelijk een verkleining, dus zei ik maak me dan maar open en doen we gelijk alles. Mijn arts en ik hebben er voor gekozen om een lift van binnenuit te doen met een kleinere silicoon en met daaromheen eigen vet.”

“Het waren dus 3 operaties in 1 en het bleek dus dat ik een allergische reactie had op mijn siliconen en dus daarom zit er om de (veeeeel) kleinere silicon een laagje vet zodat mijn lichaam denk dat t van mij is.”

“Ik ben nu 3,5 week in mijn herstel en het gaat steeds beter en ik voel me ook steeds beter! Ondanks dat ik altijd groot wilde ben ik toch voor kleiner en gezonder gegaan. Ik ben er trots op.”

“Jullie weten nu onderhand wel dat ik niet vies ben van een verandering, maar je gezondheid is toch het belangrijkste! Daarom raad ik elke vrouw aan om ze sowieso om de zoveel tijd te laten checken en ook zeker te kijken waar je wilt gaan. Je hebt maar 1 lichaam en geloof me er zijn echt horror verhalen.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zielig meisje mega meloenen om aandacht te krijgen op en op te vallen. Nu ze lekken er vanaf willen. Snijden in een gezond lichaam is belachelijk. Trek dan meteen dat ventiel uit die opgeblazen lippen.😜
Je bent een karikatuur van jezelf.

Haha daar gaat je carrière als kleertjes-model.🤭🥴😂
Als je niks meer te showen hebt.
Zo fake dat wijffie.

Misschien nu eens tijd om aan je innerlijk te gaan sleutelen. En je ugly mismaakte uiterlijk door alle verbouwingen te accepteren.

Heerlijk hè, om lekker anoniem op zo’n schaamteloze manier over een ander te schrijven die niets anders doet dan haar ervaringen met anderen delen en een goedbedoeld advies geeft. .
Typisch de reactie van een totaal mislukt persoontje die op deze manier zijn frustratie
op een ander botviert. Gefeliciteerd met je actie hoor.!

Goedbedoeld advies? Dat de eveneens mogelijk ziekmakende kleinere siliconen dan maar met je eigen vet eromheen als een vetbol voor vogels gekneed dient te worden om minder risico te lopen? omdat je niet kunt leven met je natuurlijke boezem.
Bedoel je dat ´goedbedoelde´ advies Josje?🤔🤣

Wat een vreselijke ontzettende lege huls is deze mevrouw, zeg. Haar hele leven bestaat alleen maar uit cosmetische ingrepen. Zij lijdt aan een ernstige vorm van Body Dysmorphic Disorder en mijn goedbedoelde {gratis} advies is om daarvoor een goede psychiater te bezoeken voordat het te laat is. 💡

Perfecte omschrijving Mootje!👏 100% mee eens.

Mootje of moet ik Mo(nique) zeggen? Wat razend knap van jou om op een afstand te oordelen dat iemand, die je niet of nauwelijks kent, aan BDD lijdt. Heel haar gedachtengang ken je toch niet, dus waar heb je het dan over?! Je vindt BDD waarschijnlijk een interessant woord , maar waar je de ballen verstand van hebt, dus dacht je: kom, laat ik dat maar eens beweren want dat staat zo “verstandig”.
En zullen we de conclusie of iemand wel/niet psychiatrische hulp nodig heeft maar aan een deskundige overlaten?
Als jouw blik niet zo vertroebeld zou zijn door jaloezie en afgunst, zou ik jou -overigens ook gratis – het volgende advies willen geven: commentaar is prima maar houd je wel aan de feiten en ga niet direct schelden op een ander en uitmaken voor al wat mooi en lelijk is.

Jajaja ´Josje´, de waarheid is hard!🖕

Beste Mo, ben jij nu werkelijk zo simpel dat je zelfs denkt de waarheid in pacht te hebben? Dan is het nog erger dan ik dacht!
Maar sans rancune hoor en het gaat je goed.

Beste Josje op afstand iemand beoordelen die je niet persoonlijk ken is inderdaad nogal slapjes .Doe het dan ook zelf niet .

Josje 😂😂😂😂 zo sjaggi😆🙄😂

Kusje of moet ik Rebecca zeggen 🤣
Mammie had beter dochter levenswijsheid mee kunnen geven ipv een geldboom.
Drug, botox, fake borsten etc.
Zo verknipt als de hel dat meissie.
Veel geld & ga je gekke dingen van doen. Sneu hoor!

Domme chick..Laat je hersens opereren ipv je borsten.😝🙄

Psych Sarah val anderen niet lastig met je sores. Je ziet er nu al uit als de zus van Conny Breukhoven. Ondanks dat je veel jonger bent. Zonde dat je zo kost van je zelf en je uiterlijk.
Waar komt dat minderwaardigheidscomplex vandaan?!
Ga eens met je binnenkant bezig & niet alleen met je uiterlijk.😛

Ze is naar Velthuis Kliniek gegaan omdat ze daar een goedkope of zelfs gratis deal mee heeft gemaakt door reclame te maken! Zo doorzichtig dit……………………………..

Veldhuis Rehab, inderdaad oerdom een goedkoop dealtje maken voor zo’n operatie.
Lekker goedkoop & risicovol!
Zou stiefpa zijn geldkraan hebben dichtgedraaid?🤭

Oh no weg met die hersenloze nitwit.🤮
Als die domme trol er nou van geleerd had, maar nee hoor ze neemt gewoon weer nieuwe neppers 1 maatje kleiner.😆🙄
Ze heeft zeker doperwtjes van zichzelf, dat ze zich er zo voor schaamt.
Goeie psychiater zou nuttiger zijn.😉

Sarah haar boodschap zou moeten zijn, accepteer jezelf zoals je bent.
Nu promoot ze weer haat nieuwe siliconen boobs.
Belachelijk.