Het laatste showbizz nieuws

Maxime Meiland, Shownieuws

Maxime Meiland haalt hard uit naar ex van zus Montana


Het is liefdesleven chaos bij de Meilandjes! Montana Meiland en haar voormalige vlam Dirk gingen vorig jaar na een liefdesrelatie van maar liefst acht jaar uit elkaar. Een schokkende wending voor zus Maxime, die in tranen onthult in weekblad Weekend.: “Ik zag die breuk echt niet aankomen.”

Volgens Maxime heeft Montana een Meiland-trekje. “Ze hield alles verborgen tot het te laat was. Ze was heel introvert, veel stiller. Het is net alsof ze weer levenslust heeft en dat doet mij heel goed. Daarom sta ik absoluut achter haar met dit besluit.” Maar nu lijkt er een complete transformatie te hebben plaatsgevonden. “Montana groeit enorm sinds de breuk. Ze heeft haar eigen leven weer helemaal opgepakt.”

Voormalig stil en introvert, lijkt Montana nu een hernieuwde levenslust te hebben gevonden. Maxime legt uit: “Ze straalt weer, iets dat ik lang niet gezien heb. Dit is een beslissing waar ik volledig achter sta.”

En wat dacht Maxime over Montana’s ex, Dirk? Ze wijst op zijn ouderwetse opvoeding die toch niet helemaal in lijn was met de dynamiek van de Meiland-familie. Dirk is meer van de vrouw blijft thuis en de man werkt. “Misschien hield dat haar tegen, wie weet. Maar nu heeft Montana haar eigen huis gekocht en opgeknapt. Ze straalt, het lijkt alsof het universum alles heeft geleid.”

Terwijl Montana zich na de breuk in haar nieuwe huis heeft genesteld, begint ze ook over haar kinderwens te praten. “Eerst had ik geen kinderwens, maar nu begint het te groeien.” Met een vleugje hoop in haar stem vertelt ze: “Ik ben pas 28, wie weet ontmoet ik volgende week wel iemand die mijn hart steelt.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

OMG daar is ze weer, mens kijk naar jezelf, mevrouw zo niet perfect.

Dirk heeft het beter voor elkaar dan de hele BNN familie Meiland .

Achteraf met modder gooien is gemakkelijk maar min.