Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Deze beelden van Jutta Leerdam gaan viral en de hele wereld over


De spanning was om te snijden toen Jake Paul, de vriend van schaatskampioene Jutta Leerdam, het strijdtoneel betrad tegen niemand minder dan MMA-legende Nate Diaz. De wereldberoemde influencer, die zijn bekendheid vergaarde via YouTube en Instagram, gooide hoge ogen als bokser en maakte zich maandenlang op voor het gevecht door middel van pittige uitlatingen en mediastunts. Maar vanochtend was het moment daar: Paul bewees dat hij de strijd aankon en ging als winnaar uit de boksring.

Via hun sociale mediakanalen deelden Leerdam en Paul talloze beelden van het adembenemende gevecht en van elkaar. Op een van de foto’s is Leerdam te zien terwijl ze haar vriendje vol overgave aanmoedigt, vlak voor het gevecht van start ging. Maar op andere beelden lijkt haar gezichtsuitdrukking een ander verhaal te vertellen.

Amerikaanse kijkers merkten op: “Afgaande op haar gezichtsuitdrukking… lijkt Jake’s vriendin niet al te zeker van deze strijd!” Dit enkele moment heeft de nieuwsgierigheid van velen aangewakkerd. Was Leerdam misschien minder overtuigd van de uitkomst van dit duel tussen haar vriendje en de MMA-legende? Het lijkt erop dat de spanning van het gevecht niet alleen voor Jake Paul intens was, maar ook Jutta die trouwens een hele opvallende outfit aanhad en deze contiue moest corrigeren.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Misschien dat ik iets niet begrijp maar de kop zegt:
“Deze beelden van Jutta Leerdam gaan viral en de hele wereld over”

Als iets viral gaat, dan gaat het toch al wereldwijd ?
Dus wat bedoelt de redactie nou met viral EN de wereld over.
Kan iemand mij dat, zonder hatelijke opmerkingen, uitleggen ?

Bij de raadsel mist maar nog een “überhaupt” om betekenis te versterken! 😉
Tegenwoordig zit iedereen te überhaupten, terwijl weinigen weten dat deze Duitse word in het Nederlands helemaal niks betekent. Maar ja tenminste hoor je ergens bij … 🙃

Ikkem, het woord Überhaupt is een Duits leenwoord en wil zeggen: over het algemeen , of eigenlijk.

Met dank aan leraar Duits heel lang geleden,

Nellie, Ikkem heeft wel gelijk, dat wij het woord een andere betekenis hebben gegeven. Tja, dat is blijkbaar echt Nederlands, want onze taal is helaas aan het ver-Engelse.

Klopt Yvon😀ik schreef ook niet dat Ikkem geen gelijk heeft, ik schreef gewoon hoe ik het heb geleerd😉 en ja het Nederlands is hoe langer hoe meer niet meer de taal zoals wij ( ik ) het hebben geleerd 🙃

Kees, als je b.v. een filmpje of foto op Instagram o.d. plaatst ga je daarmee viral.

Als heel veel mensen dit gaan delen b.v. 1 miljoen ofzo dan gaat het wereldwijd.

Hopelijk heb je iets aan mijn bescheiden uitleg.

Als we jou toch niet hadden Nellie.
😉😅🤣😂

En geen voordeur Chrisje dan moest je altijd achterom naar binnen🤣😉

Doe ik altijd achterom gaan.👍😅🤣😂

Slim van je Chrisje🤣👍