Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Dat Linda de Mol haar enkel brak is geen toeval, bizarre onthulling


Linda de Mol ijkt momenteel haar deel van de tegenslagen te krijgen, ondanks haar weelderige bankrekening. Niet alleen wordt ze omringd door schandalen van bedrog en verkrachtingsaanklachten door haar man Jeroen Rietbergen, maar ze heeft ook nog eens een aantal pijnlijke fysieke ongevallen ondergaan, waaronder recentelijk het breken van haar linkerenkel.

Het meest recente incident vond plaats tijdens een bezoek aan haar vriendin Jildou van der Bijl, waar Linda onfortuinlijk struikelde. “Het afstapje ging plotseling verkeerd,” bekende Linda, alsof het universum haar een harde les probeert te leren.

Yvonne Coldeweijer, nooit te beroerd om haar mening te geven, heeft een eigenzinnige kijk op deze reeks gebeurtenissen. Volgens haar is dit een vorm van karma dat Linda nu op de hielen zit. Maar de zoektocht naar echte spirituele wijsheid bracht weekblad Party naar het bekende medium Thomas Woolthuis.

Thomas onthult dat Linda’s recente enkelbreuk een diepere betekenis heeft. “De breuk in haar linkerenkel suggereert een verstoring in haar emotionele evenwicht, aangezien de linkerkant geassocieerd wordt met gevoelens en intuïtie,” legt Thomas uit in de Party. “Deze breuk kan duiden op een afname van haar energie en veerkracht door de huidige omstandigheden.”

Maar wat betekent dit alles voor Linda’s toekomst? Volgens Thomas zendt het universum een krachtige boodschap van zelfzorg en rust. “Het universum wijst erop dat Linda het kalmer aan moet doen en niet meer hetzelfde niveau van succes zal bereiken als voorheen,” onthult hij. “Desondanks voorspel ik dat ze binnenkort betrokken zal zijn bij een nieuw televisieproject, zij het van kortere duur.”

Dus, heeft Linda een vaste plek gereserveerd in de gipskamer? Niet per se, want Thomas concludeert: “Voorlopig lijken de reeks botbreuken achter de rug te zijn.”

Het lijkt erop dat Linda’s leven momenteel wordt gevormd door zowel fysieke als emotionele obstakels. Wat de toekomst ook mag brengen, het is duidelijk dat ze haar weg zal vervolgen, zij het met meer bewustzijn en voorzichtigheid.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wow, ook universum kent Linda de Mol, er zijn miljarden steren stelsels maar Linda toch ging voorspoedig door en bereikte universums bekendheid, die aliens moeten wel jaloers zijn op onze Linda. 😉 😎