Het laatste showbizz nieuws

Johan Derksen, Shownieuws

René van der Gijp haalt uit naar Johan Derksen, is dit het einde van Vandaag Inside?


In de coulissen van het populaire tv-programma Voetbal Inside smeult een interne strijd, zo onthult Johan Derksen. De omstreden voetbalanalist haalt stevig uit naar de recente veranderingen die John de Mol heeft doorgevoerd, en hij voorspelt donkere wolken boven de show.

Derksen laat geen spaan heel van John de Mol’s besluit om ‘directeurtje’ Marco Louwerens te vervangen door Frans Klein. Volgens Derksen was Louwerens de lijm die het team van Vandaag Inside bij elkaar hield, en hij vreest dat de wisseling van de wacht het einde kan betekenen voor Voetbal Inside.

René van der Gijp, doorgaans wat nuchterder, lijkt minder bezorgd over de verschuivingen. “Het begint mij ook wel eens een beetje dat ik denk… Weet je, we zijn ook volwassen mensen, hè? En waar gaat het over?” reageert hij laconiek tijdens een interview met Shownieuws. Hoewel hij erkent dat hij een goede band had met Louwerens, lijkt de verandering hem niet van streek te maken en vind hij dat Johan echt aan het overdrijven is en naar een rel opzoek is.

“Ik maak me niet al te druk om wie er nu aan het roer staat. Zolang we de kijkers tevreden kunnen houden, ben ik blij. Maar het moet niet te saai worden, dat hoop ik altijd. Voor de rest maakt het me niet zoveel uit,” laat Van der Gijp weten.

Wat betreft Frans Klein, de nieuwe directeur, lijkt René gematigd positief. “Ik ken die man niet, ik heb nog nooit met hem gesproken. Dus ik ga niet meteen roepen: ‘Frans is niet welkom.’ Dat zou wat overdreven zijn.”

Terwijl de discussie over de toekomst van VI voortduurt, hebben de heren niet stilgezeten. “Ik heb een weekje op Ibiza doorgebracht en daarna nog een week in Zuid-Frankrijk. Het weer in Nederland was zo slecht dat ik dacht: ik neem nog een weekje vrij,” onthult René over zijn recente vakantie.

Met hun terugkeer op tv over anderhalve week in het vooruitzicht, voorspelt Van der Gijp wat er te wachten staat. “Ik denk dat ik me bezighoud met een lekker glas rode wijn, terwijl Johan waarschijnlijk flink van leer trekt. Hij heeft vast een paar weken aan opgekropte uitspraken, dus dat wordt een spektakel.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gijp begint op een lelijk zeikerig oud mannetje te lijken, overal iets op aan te merken. Maar wat presteert hij zelf nu helemaal?

Ik kan in het verhaal niets ontdekken waar Gijp over loopt “te zeiken” zoals u het noemt.