Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

A1 veranderd in oorlogsgebied: Enorme crash door Turkse Bruiloftsstoet


In Nederland is een nieuwe trend ontstaan die voor heel wat commotie zorgt: de bruiloftsstoet, een oorspronkelijke Turkse traditie waarbij de bruidegom en zijn familieleden de bruid ophalen en in een uitbundige parade naar de trouwlocatie rijden. Wat begint als een feestelijke viering, eindigt soms in een verkeersnachtmerrie.

Deze indrukwekkende optocht van luxueuze auto’s, gehuurd om de blits te maken, zorgt niet alleen voor bewonderende blikken, maar ook voor flink wat problemen op de weg. De stoet volgt elkaar op de voet en het overmatige gebruik van de claxon, wat eigenlijk in Nederland verboden is, veroorzaakt ergernis onder medeweggebruikers.

Maar het zijn niet alleen irritante toeters die voor problemen zorgen. Het dicht op elkaar rijden van deze krachtige voertuigen leidt tot gevaarlijke situaties en vermindert de reactietijd voor bestuurders. Een recent ongeluk op de snelweg is een pijnlijk voorbeeld van hoe deze vieringen uit de hand kunnen lopen.

Een auto-liefhebber filmde een bruiloftsstoet op de A1 toen de situatie plotseling escaleerde. Wat begon als een levendige parade van luxe wagens eindigde in een verwoestende botsing, waardoor tienduizenden euro’s aan schade werd aangericht. De gehuurde auto’s raakten zwaar beschadigd en de snelweg moest tijdelijk worden afgesloten.

Hieronder de beelden:

@zrz013 Zonde #fyp #bruiloftstoet #stoet #stoetcrash #crash #crashstoet #fypage ♬ original sound – Zacky 🏎💨
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het waren allemaal auto’s die witte kentekenplaten hadden. Waarschijnlijk in Duitsland gehuurd. Mijn buurman had laatst ook een bruiloft, hij had ook een dure auto gehuurd. En dan moeten ze toch laten zien dat ze een dure auto onder de kont hebben, met bijbehorende snelheid.

Het wordt tijd dat die onzin verboden gaat worden, dat moeten wij eens proberen, hebben we gelijk allemaal een bon te pakken. Afgezien van de herrie en het gewoon alle verkeersregels aan hun laars lappen.

Niet alleen de herrie op de weg. Als de bruid wordt opgehaald, dan komen ze met een trommel, fluit en een hoop gejoel. En dat kan goed een uur duren, lekker als ze zo voor je deur staan.

Als ze dan hun turkse gebruiken willen handhaven laten ze dan de bruiloft in Turkije houden.Dan heeft het verkeer er hier geen last .Ook geen auto’s meer verhuren
Hoge boetes helpt niet want dan gaan ze wel met de pet rond.