Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Wibi Soerjadi in elkaar geslagen door man tijdens uitlaten hond


Het lijkt erop dat Wibi Soerjadi de laatste tijd niet aan pech kan ontsnappen. Nadat zijn luxe villa onlangs het doelwit was van een brutale inbraak, heeft de befaamde pianist nu een angstaanjagende ontmoeting gehad met een boze aanvaller die hem zelfs bij de keel greep.

In een aangrijpende onthulling deelde Soerjadi via zijn Instagram-pagina het schokkende incident: “Ik werd vandaag fysiek en agressief aangevallen door deze man, die me bij de keel greep en mijn trouwe metgezel Pepper zelfs mishandelde. Ik heb zojuist aangifte gedaan en ik ben nog steeds diep geschokt door deze zinloze uitbarsting van geweld.” Hoewel de precieze aanleiding voor deze verontrustende agressie nog onduidelijk blijft, schijnt Soerjadi en zijn geliefde dalmatiër Pepper langzaam te herstellen van de traumatische gebeurtenis.

Naast zijn onthullende relaas, deelde Soerjadi een beeld van de aanvaller op zijn sociale media, in de hoop dat iemand deze persoon zou herkennen en meer informatie zou kunnen verschaffen. De pianovirtuoos lijkt echter over het hoofd te zien dat een volledige foto van de verdachte wellicht effectiever zou zijn bij het mobiliseren van hulp. Wat is er precies aan de hand, en wat heeft deze confrontatie teweeggebracht? Het publiek kijkt vol spanning uit naar verdere details over deze schokkende gebeurtenis, en hoopt op een snelle oplossing van dit onaangename voorval.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die foto open en bloot zetten,van die schoft.
Hopelijk word hij zelf dan in elkaar geslaan.
Maar ja dat mag natuurlijk weer niet vanwege de privacy.
En dan ook nog een dier mishandelen, de schoft.
O wat zijn we toch een gaaf land.
🤮😡