Het laatste showbizz nieuws

Glennis Grace, Shownieuws

Dit is het nieuwe vriendje van Glennis Grace


Het Belgische festival Tomorrowland bracht dit weekend een kleurrijk spektakel van muziek en plezier, en tussen de menigte schitterde niemand minder dan Glennis Grace, samen met haar nieuwe vlam Boyd. Maar de opwinding stopte daar niet, want ook Andy van der Meijde, Mart Hoogkamer en Wesley Sneijder waren aanwezig om het feest compleet te maken.

De aanwezigheid van deze bekende gezichten liet niemand onopgemerkt. Andy van der Meijde deelde een stralende foto op zijn Instagram waarop hij, vergezeld door zijn vrouw Melisa, Mart Hoogkamer en diens vriendin Jennifer, Wesley Sneijder, en natuurlijk Glennis en Boyd, te zien is. Het lijkt erop dat de groep zich prima vermaakte en de festivalvibes volledig omarmde.

De vonk tussen Glennis Grace en Boyd begon te sprankelen in april, toen hun aanwezigheid samen voor het eerst werd opgemerkt. Insiders beschreven hun interactie als warm en genegen, en een scherpe observator merkte op dat Boyd blond haar en een opvallend knotje had, wat leidde tot speculatie over hun romance.

Dit was echter niet de enige keer dat het nieuwe stel in het openbaar werd gezien. Eerder in april werden ze gespot op een concert van de getalenteerde Tabitha. Op dat moment werden ze betrapt terwijl ze samen van de muziek genoten op het rookbalkon, en hun aanwezigheid veroorzaakte al snel een buzz op sociale media.

Opvallend genoeg lijkt Boyd de aandacht van de camera’s te ontwijken. Hoewel er geen eerdere beelden van het stel waren, verscheen Boyd nu samen met Glennis op de foto van Andy van der Meijde.

Hieronder de foto:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nou maar hopen dat opper tokkie op het rechte pad blijft en geleerd heeft om dr grote bek dicht te houden.Maar ze moet niet vergeten dat ze haar bij de jumbo zeer zeker NIET vergeten zijn.