Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Maxime Meiland, Shownieuws

Drama: Familie Meiland trekt de stekker uit serie Chateau Meiland


Maxime Meiland heeft in een interview met Robbert Rodenburg in zijn nieuwe online programma ‘Open Casa’ verrassende uitspraken gedaan over de toekomst van Chateau Meiland. Maxime overweegt namelijk serieus om een aantal stappen terug te doen en de stekker uit het programma te trekken.

In het interview vertelt Maxime dat zij en haar ouders, Martien en Erica, nadenken over het einde van Chateau Meiland. “Het zou me niks verbazen dat er een moment komt dat wij denken, en vooral omdat mijn ouders op een bepaalde leeftijd komen, van: Nou joh, wij vinden het wel goed”, aldus Maxime. Ze sluit niet uit dat de familie Meiland dan nog andere tv-ambities heeft, maar het lijkt erop dat ze het rustiger aan willen doen.

Het succes van Chateau Meiland heeft Maxime veel gebracht, maar ze benadrukt dat faam haar niet naar het hoofd is gestegen. Ze zegt: “Als het er niet was geweest, dan was ik ook heel gelukkig.” Maxime lijkt tevreden te zijn met haar leven buiten de spotlights.

De beslissing om te stoppen lijkt ook een gezamenlijke overweging te zijn, aangezien Maxime onthult dat haar ouders, Martien en Erica, ook met dezelfde gedachte spelen. Ze willen niet krampachtig vasthouden aan de show en overwegen het einde van Chateau Meiland. Maxime benadrukt dat ze niet iets willen verzinnen om de serie voort te zetten. “Als we stoppen, stoppen we. En dan is het prima, maar op een gegeven moment is de koek op. En dat geeft misschien ook wel rust”, aldus Maxime.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zoals gewoonlijk liegt rupsje-nooit-genoeg weer, om uit een nieuwe serie meer geld te slepen, ze moet wel, want die woont in een huis wat ze met een normale baan nooit kan betalen.

Wij vinden het een héél erg leuk programma.
We kijken er danook best wel veel naar.
De familie Meiland mag trots zijn op wat zij hebben bereikt.

Wij zouden het danook héél erg jammer vinden als Chateau Meiland stopt als t.v. programma.

Afz. Jos en Nancy uit Alphen aan den rijn.

Wij kijken ook altijd graag naar de Meilandjes.
Ik geef haar geen ongelijk , proberen om er meer 💶 geld uit te halen.🤑

Drama? Nee hoor van ik zal ze niet missen ,keek er niet naar.
Wel vreemd dat Montana niet genoemd wordt heeft zij geen stem hierin?
Vreemde familie.

Maxime denkt alleen maar aan zichzelf en haar eigen bankrekening. Montana kost Maxime en haar ouders geld. Ze krijgen niet meer geld nu Montana meer in de serie te zien is.

het programma die ze maken is allemaal nep ingestudeerd het zijn er zit bij iedereen een steekje los vooral Martien dus blij dat ze stoppen

Gelukkig, pulpprogramma’s genoeg op tv. Weg met die inhoudloze, totaal nergens over gaande zooi.

Ik was ook gelukkig zonder de serie? Je nan, je inkomen en weet ik niet wat nog meer komt voort uit dat programma. Je was een arme sloeber zonder een cent in je ….te krabben zonder deze seriem Chateau bijstand liet heel goed zien hoe graag je werkt en hoe gelukkig je bent zonder geld. Laat me niet lachen! Je bent een aandachtstrekker en een verwend kind.