Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Ex Montana Meiland had meer geld dan de Meilandjes bij elkaar


Het afgelopen seizoen van Chateau Meiland was niet alleen gevuld met hilarische momenten en verbouwingsavonturen, maar ook met de breuk tussen Montana Meiland en Dirk Hoogstraten.

Na haar relatiebreuk met Dirk verscheen Montana nog vaker in de media, maar het was niet alleen omwille van haar persoonlijke leven. In het afgelopen seizoen van Chateau Meiland kreeg Montana een grotere rol toebedeeld.

Terwijl Montana dus haar televisiecarrière verder uitbouwt, vragen velen zich af hoe het nu eigenlijk met Dirk gaat. De vastgoedbelegger leek aanvankelijk erg te lijden onder het einde van hun relatie. Echter, ondanks de hartzeer, blijkt financiële zekerheid geen punt van zorg te zijn voor Dirk.

Met zijn indrukwekkende vastgoedportefeuille, bestaande uit negen objecten in Leiden en Leiderdorp, heeft Dirk een stevige financiële basis. Van een tweede pand tot vijf garageboxen en een appartement, Het pand en het appartement verhuurd hij samen voor 3500 euro per maand. Wat hij voor de garageboxen en zijn andere objecten vangt is niet bekend, maar Dirk weet zijn geld in ieder geval slim te investeren.

Hoewel Montana en Dirk uit elkaar zijn, hebben beiden op hun eigen manier succes. Montana bloeit op in de schijnwerpers van de showbizz, terwijl Dirk zich blijft focussen op zijn vastgoedimperium.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dirk is slimmer dan heel de familie Meiland bij elkaar.

Blijkt wel dat Dirk een stuk slimmer is dan die hele gil familie bij elkaar.